resim
Kevin-Prince Boateng
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:37
Boy:1.86
Uyruk:Gana
  • 157
    dünya kadar işine saygılı, iş ahlakı olan futbolcu varken; boşvermiş, schalke'den kovulmuş boateng'i sadece kendi ligimiz için isteyenlere gerçekten şaşırıyorum. bu takıma şampiyonlar ligi düzeyinde iş yapabilecek futbolcular lazım, boş vermiş ve katar'dan önce son bir durak arayan adamlarla uğraşmasak keşke :(

    seneye kevgire dönmememiz lazım asıl hedefimizde. schalke'ye hiç bir şey vermeyen bu arkadaştan ne bekliyoruz cidden bilemiyorum. ucuzmuş yaaaaaa 1.5 milyon euro verin kumara değer diyenlere sesleniyorum: 3 tane böyle 1.5luk adam alacağınıza gidin 4.5'a bu takıma seviye atlatacak sneijder gibi, muslera gibi birilerini bulun mantığı her daim daha iyidir. bu yabancı kuralı bu mantık yüzünden tehlikeli işte! yap 2-3 senelik ucuz diye 1.5 luk kontratları ne alacağın belli olmayan adamlarla ondan sonra 1 sezon sonunda göndermek için bin takla at.

    allah aşkına bize güzelce katkı verecek, ne alacağımız belli adamlara yönelelim artık, ne olur, bitiklerle uğraşmayalım daha fazla. yok oynamak isterse ligi domine edermiş, yok aslında yardırdığı çok zaman olmuş, geçin bunları... pandev de oynasa ligi domine ederdi, cidden ederdi, 5 hafta kala garantilerdik şampiyonluğu; ama olmadı. neden? çünkü adam buraya oynamaya gelmemiş! kimse de bana bu adamın buraya oynamaya geleceğinin garantisini veremez!

    illa 1.5 milyona adam bulacaksanız ucuz diye; bana gidin genç bir elmander bulun, bu seneki yasin'den bulun, gidin tomas gibi stoper bulun, böyle problemli ya tutarsa adamlarını boş verin artık be kardeşim. allahım ne olur uzak et bizden cidden uzak et!
App Store'dan indirin Google Play'den alın