• 75
    hamza hocam,

    önce mahsus selam eder, sonra gözlerinden öperim.

    galatasaray tarihinin en kaotik dönemlerinden birinde, birkaç yıldızı hariç vasat sayılabilecek bir takımı dördüncü yıldız yolunda çok az bir tecrübe ile, gencecik yaşında devraldın. tüm olumsuz koşullara ve şikeci biraderlerlerin,* yanlı federasyonun el birliğiyle kurduğu şike dehlizlerine rağmen sezon sonunda gemiyi sağ salim limana yanaştırabildin. göstermiş olduğun muzaffer kişiliğin ve azmin, en önemlisi galatasaray sevgin için sana tekrar tekrar teşekkür eder, saygı duymayı borç bilirim.

    fakat saygı konusuna gelince, bu senin önümüzdeki senelerde takım içinde çözmen gereken yegane sorunların başında geliyor. sene içinde görmüş olduğumuz bazı kareler bizi bu konuda kuşkulandırasa da - emre çolak ve burak yılmaz'ın tripleri, sakat sakat oynamak isteyen burak'a hayır diyememen- kendine güvenin arttırdıkça bu durumun üstesinden geleceğine olan inancım tamdır.

    hocam, sen artık galatasaray'ın muzaffer komutanısın. takım içinde hiç kimsenin senin otoriteni sarsmasına izin verme. üzerine düşeni yaptığın sürece bu camianın ve büyük galatasaray taraftarının arkanda olduğunu bil.

    takım üzerindeki otorite konusundaki bir başka mukavemetim de gerek takım kurarken, gerek takımı oynatırken fatih terim'den ve 2000 tayfasından etkilenmemendir. her zaman kendi kararlarını ver, başarı da başarısızlıkta senin olsun.

    he birşey daha, ucuz etin yahnisi kötü olur hocam. takım kurarken yönetimin sana verdiği imkanları sonuna kadar kullan, wesley sneijder gibi felipe melo gibi fernando muslera gibi büyük oyuncular ile çalış, kalite seni korkutmasın.

    uzun yıllar başarı ile takımın başında kalman dileklerimle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın