resim
Slaven Bilić
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Fateh
Yaş:55
Uyruk:Hırvatistan
  • 421
    kendisine güzelleme yapma peşinde değilim. ama yönetimlerine iyi gömme peşindeyim. arkadaş bilic'i beğenirsin beğenmezsin o başla konu. yeterlidir değildir o da başka konu. ama sorun olan bir yol çizip bunun içine etmen. bunu bütün yönetimler için yazıyorum. azıcık yöneticilik yapın lan. çocuk gibisiniz. sizi bizden farklı yapan ne varki bu kadar fanatik bir pencereden bakacaksanız.

    şimdi benim derdim bilicem değil yönetim.

    bunlar yönetime geldiğinde ne yaptı? ilk sene takımın çehresini biraz değiştirip önce bir sorunu anladılar. sonra bir plan yaptılar. bir sportif direktör getirmek planın başıydı. ki bu kişi önder özen ama kişinin kim olduğu önemli değil. önemli olab burada bir profesyonelin oluşu. sonra onun kararıyla bir hoca getirildi. amaç ilk sene takımın temelini oluşturmaktı. sonraki sene yani bu sene biraz daha iskeleti oturtup şampiyonluk yarışında olabildiğince ilerlemek ve 3. senede şampiyonluk.

    bakın yola çıktığınız insanların yeterliliğinden mutlu değilseniz başkalarıyla devam edersiniz. a be saftrik inşaatçılar yolu neyinize değiştiriyorsunuz. 4 senelik bir plan var ve yapılanmanız 2. senenizde başlıyor. 3. seneye girerken sportif direktörlüğü yok edip futboldan anlamadığınızı kabul etmenize rağmen bir yöneticiyi atıyorsunuz. profesyonel gidiyor, duygularıyla orada olan biri geliyor; profesyonel gidiyor, inşaatcı falan geliyor...futbolun başına... hakkaten saftriksiniz arkadaş. fikret orman'ın neyine futbol izlemek.

    hadi bunu da geçtim takımınız 30 hafta yarışta. yani hesap tutuyor. gelecek sene eğer şampiyon olursanız tamam amacınıza çizdiğiniz yolla ulaştınız. ulan yani bilic ve takımınız beklentinizi karşıladı.

    peki düşündünüz mü önder özen'in yerini başka bir profesyonel ile kapatsaydıniz teknik ekibimiz bu depresyon girermiydi. sportif manada düşücekti zaten. ama siz takımınızı depresyona soktunuz lan.

    şimdi gidin rüyanızda hynkes'i getirip kovun. ego tatminine devam. ama bütün çakma yöneticilere bir önerim. mastürbasyon 100 küsür senelik takımları sikmekten daha kolay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın