• 16
    henüz garantilemediği bir sıfatı haiz galatasaray.

    galatasaray, şartlar ne olursa olsun ne rehavete kapılan ne de ümidi kesen bir yapıdır. başarısı da bu yapısından kaynaklıdır. son dakika şampiyonlukları, final maçlarındaki başarısı vs. hepsi bu itidalli yapının ürünüdür. ne olursa olsun galatasaray taraftarı da bu mevcut yapıyı korumalıdır.

    henüz şampiyon değiliz. garantilemedik. haliyle, şimdiden şampiyonuz demek bu kulübün geleneklerine de genlerine de aykırı. biz en garanti gördüğümüz maçları kaybettik bugüne kadar. böbürlenmek ve kibir fenerbahçenin geleneğindendir saklıdır, bizim geleneğimizde değil.

    önce garantileyelim, sonrasına sonra bakarız. unutmayın ki fb yarın kazanırsa aramızda üç puan kalacak ve averajları bizden iyi. bu bilinçle hareket etmek, erken ötmemek gerekir. galatasarayın mazisi de bu dersi vermelidir. 2000deki fb maçı, karpaty lviv, tromso, süper finalde tt arenadaki fb maçı vs. hepsini asarız keseriz diyerek kaybettik. ne zaman ki itidalli olup ne kibirlendik ne ümit kestik, şampiyonluklar o zaman geldi.

    o meşhur "konsantrasyon" var ya, en çok şimdi gerekli işte. sanki durum eşitmiş gibi mücadele edilmeli, ona göre pozisyon alınmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın