resim
Slaven Bilić
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Fateh
Yaş:55
Uyruk:Hırvatistan
  • 415
    hamza hocanin agina dusmus teknik adam. ustte beşiktaş bizi ezdi yazmislar ama besiktasin bence gol atamayacagi cok barizdi. muslera iki uc top çıkardı ama bence cikardigi toplar mersin maci gibi falan imkansiz pozisyonlar degildi. galatasaray macin basinda golu atip salaga yatti. besiktasa izin verdi ama sadece tehlikesiz bolgede. hic ceza sahasinda bosluk birakmadi. savunma arkasina top kacirmadi. maci izlerken inanilmaz rahat izledim, yanimdakilere de mac sabaha kadar oynansin besiktas gol atamaz dedim. ve oyle oldu. besiktasi uyutup maçın hakimiymis gibi hissettirip istedigimizi alip bitirdik geceyi.

    bi ara %60a %40 oldu topla oynama. o an mou reisin cl finalinde %35 topla oynayip kupa aldiktan sonraki "biz gecenin sonunda eve kupayi goturuyoruz, bayern de arzu ederse topu goturebilir." sozu geldi. uyuttuk, topla hasir nesir olmalarina izin verdik, iki golu attik ve eve dorduncu yildizin dorduncu ayagini da kopartip geldik. haftaya besinci ayagini da gökten sokup armanın uzerine isleyecegiz.

    haa, buarada hala pektemekten bisey bekleyip gol icin sahaya suruyorsa bilic, kusura bakmayin da kaybedince uhu uhu yapmayacak.

    ben iyi bir basalti takim teknik direktoru oldugunu dusunuyorum. ama otesi icin daha cesur ve daha dirayetli olmali. bilicin buyuk maclarda sonlari getiremedigi taa 2008de 117de one gecip 118de turu bize geri verdigi hirvatistan turkiye macindam belliydi. hic bir derbide gol atamamis olmasi, fener macini son saniyede kaybetmesi falan tesaduf olamaz. kendisi iyi bir teknik direktör, ama everton icin. beşiktaş icin. galatasaray icin falan degil mesela. emin olun westhami her yil ilk sekize sokar premier ligde. ama o kadar. daha yukarisi icin gereken o buyuk mac oynayabilme yetisi bu adamda eksik. ama bence besiktas gibi bilici gonderince yine dibi boylayacagi belli bir takim icin bulunmaz hint kumasiydi. elindeki takimdan yine bir üçüncü yaratti ama bu seferki üçüncü bazi seyleri cok iyi yapabilen bir takimdi. haa sonunu getiremeyecekleri belliydi bence ama bu besiktas bilicsiz 30. haftayi falan zaten ruyasinda goremezdi. bence herseye ragmen besiktasin bilici göndermesi kendileri için hata olacaktır.

    eyyorlamam da bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın