resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1827
    bu sezon* gol yollarında beklenmedik ve çok değerli bir katkı vermiştir. top sürme, pas verme gibi teknik özellikleri sayesinde savunmadan atak başlangıçlarını başarılı bir şekilde yapmış, pres yediğimiz dakikalarda topu tehlikeli bölgeden doğru ve hatasız bir şekilde çıkartıp savunmayı rahatlatmıştır.

    fakat aynı şeyi savunması için söyleyemeyeceğim. sene başında iyi oynuyordu fakat ne olduysa o afrika uluslar kupası'ndan geldikten sonra şuursuzca savunma yapmaya başladı ve savunmada sürekli gol yediğimiz periyotta başroldeki isimdi.

    savunmada güven vermediğini düşünüyorum. iyi niyetli, çalışkan ve mücadeleci bir oyuncu fakat kritik hatalar yapmaya müsait ve pozisyon alma konusu başta olmak üzere savunma fundamentali çoğu afrika kökenli oyuncuda olduğu gibi eksik.
    daha önce sözlükteki arkadaşların belirttiği gibi hatanın telafisinin olmadığı savunma bölgesi yerine ön liberoda daha iyi katkı alabileceğimizi düşünüyorum. savunmadayken alanını boşaltıp topun olduğu yere gidiyor ve arka alanda açık veriyoruz. ön liberoda oynarsa bu konunun da çözüleceği kanaatindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın