• 1329
    uc ay oncesinden verilen fiksture itiraz etmeyi maca 5gun kala akil edebilen muhtesem yoneticilere sahipken kalkip da caf caf edemeyecegimiz kurum.

    ben de mac sonunda sampiyonluk kutlamak isterdim ancak dusununce fenerle ayni anda oynamamak avantaj olabilir bizim icin de. besiktastan yenilecek olasi bir gol ve fenerin de atacagi olasi bir gol durumunda tum stadda olusacak o sessizligi, o negativiteyi hayal edin. soyunma odasında oyuncularin ustunde olusacak baskiyi ve heyecani hayal edin. simdi en azindan dakika 80'e de geldiginde 1 0 geride de olsak baskiyi arttiracak bir rakip maci olmayacak. kimsenin aklinin yarısı basaksehirde kalmayacak. ki biz bu mactan puan cikardigimiz an fenerin ertesi gun kazanma ihtimali sifira yakin olacak. haftaici bir tokat yemislerdi zaten, simdi tam nakavt olma zamani.

    bu fiksturle pazartesi gecesi sampiyonluk kutlamasina cikacagimiz hissiyati var icinde. tek kotu tarafi, sahada coskuyla kutlayamayacak olmamiz. ama olsun, rize macina dorduncu yildizla cikabilirsek o zaman dokeriz tum kurtlarimizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın