resim
Duygun Yarsuvat
Görev:-
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 588
    şu an trt spor'da canlı yayında kendisi. bir süredir izliyorum. tek yaptığım ise dinlemek. çünkü böyle bir insanın sözlerini, sadece dinleyip bi'şeyler öğrenmeye çalışırsınız. kendisini (en azından şahsi olarak) eleştirme hakkını kendimde görmek gibi bir hadsizlik aklıma bile gelmez. zira her anlamda kendini geliştirmiş ve kendi alanında ülkedeki sayılı uzmanlardan bir hukuk profesörü. hoca.

    bir anısını anlatırken, "gireceğim her dersten önce hazırlık yaparım. bir saatlik derse gireceksem iki saat hazırlanırım" diyen. basınla yaptığı görüşmelerde önce herhangi bir hazırlık yapmadığını, bu yüzden de söylediklerinin yanlış anlaşılması veya türk futbol dünyasının zeka düzeyi yüzünden doğru algılanamadığı yüzünden eleştirildiği ve bunun da bir hata olabileceğini söyleyen bir insan. bir insan sadece bu felsefeyi benimsese hayatı kurtulur.

    böyle insanlar ile bizim gibi normal insanlar arasında ne yazık ki frekans farkı var ve onlar aslında yaşadığımız her şeyi çok daha farklı algılıyor ve çok daha derinlemesine analiz edip yorumlayabiliyor. kısacası bambaşka bir dünyada yaşıyorlar.

    sadece özellikle son günlerde körüklenen şike söylentileri ve tüm şike ile ilgili koskoca bir konuyu "biz gençlerbirliği kalecisine mini cooper
    mı gönderdik" * veya "beşiktaş'ın kalecisi kornerden gelen topu bilerek mi kurtarmadı" * cümlelerinin geçtiği tek cevap ile noktaladı. üzerine söz alan kimse başka sor sorma gereği duymadı sonrasında. şahsen izleyenlerde aynı derecede "tatmin" olmuştur.

    evet, farklı bir frekansta yaşıyorlar ama eğer sen söylediklerini anlayamıyorsan veya "ısrarla" anlamak istemiyorsan, istediği zaman frekansı değiştirip seninle aynı frekansa geçip, ayarı verdikten sonra kendi frekansına dönebiliyor. ama senin böyle bir imkanın yok ne yazık ki.

    başta yöneticiler ve medya söylediklerinden çıkarabildiği dersi çıkarmalı. taraftarlar belki burada en son sorumlu ama genelde de tam tersi oluyor.

    zamanında "hocam gel bizi kurtar" diyenler, şimdi koltuk kavgasına düşmek yerine hep beraber kendisini o koltukta oturtmaya gayret etseler belki de daha hayırlı olurdu.

    kendisi artık başkanlığı bırakıyor. ne diyelim. öncelikle kendisine ne kadar teşekkür etsek az. allah kendisinden razı olsun. sağlıklı, uzun, mutlu ve huzurlu bir hayat yaşasın. eli öpülesi güzel insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın