• 1
    sözlükte sıklıkla maruz kalınan bir çeşit laf sokma cümlesi. şimdi 2007 chateauneuf du pape marka şarabımı yudumlayıp,yutup dan rodrigo'dan güzel bi gitar konçertosu açıp entrymin detaylarını yazıyorum.

    bu pek bir adi, yabancı hayranı sözlük yazarları , sırf yabancı hayranı oldukları için, hamza hamzaoğlu'nu eleştirirler. böyle durumlarda onların yabancı hayranlığını yüzlerine vurup, hem de ince bir ayar vermek içinadı hamza hamzinho olsa tapardınız ya da inter'den gelse kopardınız tarzı entrylerle veya can alıcı olması için siz hamza hocayı eleştiriyorsunuz size prandelli müstahak combosu ile susturabilirsiniz.

    yine bu yabancı hayranları sabri'ye de özellikle takıktır. bu durumda ise vereceğiniz karşılık basittir. eboue gibi kendini yere atacağına sabri gibi olsun. sakın ama sakın aklınıza bir kişinin hem sabri'yi hem eboue'yi galatasaraya yakıştırmadığı falan aklınıza gelmesin. bunlar hep onların planıdır. aman diyeyim.

    bu yabancı hayranlarının bir başka özelliği de, bunlar hep takım batsın, bitsin, rezil olsun, şampiyon olamayalım isterler. aynı az önceki madde gibi, sakın ama sakın, dertlerinin aynı sizin gibi sadece galatasarayın başarısını istemek olduğunu, yerli olsun yabancı olsun tek istediklerinin galatasarayın refahı olduğunu falan düşünmeyin. onların tek derdi robdöşambrlarını giyip, elindeki kadehi ahlaksızca sallayıp,hahahaha, ben demiştim diyebilmektir. galatasaray batsın bitsin isterler ki, istedikleri , hayranı oldukları yabancılar gelsin. dertleri budur, sakın kanmayın.

    son olarak sizden ricam , bu adamlara prim vermeyelim sevgili renktaşlar. çünkü sadece biz gerçekleri biliyoruz. hamza hocayı eleştirmeyenler, galatasarayın çocuğu sabri'yi koruyanlar olarak sadece biz haklıyız.başta hoca olmak üzere,takımdaki sabri gibi,olcan gibi,burak gibi,selçuk gibi oyuncuları eleştirenler, bizim fikirlerimize uymayanlar hiç bir konuda haklı değildir ve sadece galatasarayın kötülüğünü düşünmektedirler.

    eyyorlamam bu kadar.

    zorunlu edit :sarkazmdan anlamayan nesile asina degilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın