resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 815
    19 mayıs 2015 sivasspor galatasaray maçında sivaslılar penaltıya laf etmedi pek. onların derdi pozisyon öncesi semih'in eline çarpan toptu. cicinho da gayet semih'in eline çarpan topu savunarak hakeme itiraz etti.

    penaltı kullanılmadan önce bir şey oldu ben orayı anlayamadım işte. yasin ve cicinho bir anda tartışma çıkardı. zaten o andan sonra yasin-cicinho sürekli karşı karşıya geldi.

    son dakikalarda yasin ve cicinho yine karşı karşıya geldi. fark eden mutlaka vardır, yasin topu dışarı atıyor gibi yaptı. yani yasin ne kadar haklı ne kadar haksız bilmiyorum yalnız penaltıdan önceki tartışmada sanırım cicinho yasin'e küfür etti. bizimki de dayanamadı değişik değişik hareketler yaptı.

    maçın sonunda da cicinho ve yasin gittiler konuştular sonra da barıştılar.

    yalnız ben hamza hocanın yerinde olsam yasin'i oyuna almazdım. yasin'in genel olarak sakin bir yapısı olduğuna bakmayın, yasin bildiğin sorunlu oyuncu. gençlerbirliği döneminden bu yana öyle. beşiktaş maçına sağlıklı bir kafayla çıkabileceğini düşünmüyorum şahsen. haftasonuna kadar yoğun bir tepki alacaktır bu yaptıklarıyla. tekrar ediyorum kim haklı kim haksız bilmiyorum ama şiddetli bir biçimde etkileneceğini düşünüyorum yasin'in. umalım ki en az zararla atlatsın.

    türk futbolcular bu sıkıntıdan ne zaman kurtulacak çok merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın