resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 809
    anladığım kadarıyla yarın bir gün galatasaray şike yapsa "karşı yakanın bilmem nesi bilmem ne yaparken..." ile başlayan onlarca cümle kurulup bu şike savunulacak. "karşı yaka" da her rezilliğini böyle kapatıyor zaten. türkiyede her kulübün taraftarı aynı ahlaki temele sahiptir, hepsi kendine ait pisliği diğerininkiyle sıvamaya çalışır. yasin öztekinin savunulması da aynen budur işte.

    kaldı ki yasin ilk defa yapmıyor bunu. maçları dikkatli izleyen herkes, yasinin sıkıştığında nasıl kendini yere attığını bilir. burak yılmaz artık bunu yapmıyor. kaldı ki burak yılmazın bir yaptığı bine çıktı. fenerbahçeli webo her maç, hala kendini fütursuzca yere bırakıyor.

    hiç fenerbahçe taraftarına kızmayın, çoğunuz onlarla aynı ahlaki yargılara sahipsiniz. "onlar yaptıysa ben de yaparım." safsatası sizin için çok şey ifade ediyor.

    not: felipe melo hiçbir zaman kendini yere atmadı, tiyatroculuk yapmadı, rakibinin emeğini çalmadı. burak yılmaz dahi, çok tartışılan beşiktaş maçında tendonuna darbe alıp düşmüştü. yasin bugün sivassporun emeğini çalmaya teşebbüs etmiş ve başarmıştır. bunun karşı yakası arka yakası ön yakası olmaz. şike şikedir, emek hırsızlığı emek hırsızlığıdır.

    not2: "darbe var." demek ile "kendini atsa dahi karşı yakadakiler şunu yapıyor." demek arasında dev fark var. ikinci cümleyi kuran adam türk futbolunun kanseridir işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın