• 1
    aslında bu sezon yani 2014 - 2015 sezonu için * olacaktı ama karakter kısıtlamasına takıldığından genel olarak anlaşılabilecek olsa da aslında pek farkı da yok.

    bu sezon için olanı dün akşam yani 16 mayıs 2015, saat 22:00 itibarı ile "resmen" başlamıştır. hani bu seçimlerden önce siyasi partilere konan yasak var ya, kampanya başlamıştır aslında ama kanunda belirtilen saatten sonra asıl cümbüş başlar. bayraklar, flamalar, böğüre böğüre gezen araçlar. dün de bu kampanyanın startı "resmen" verilmiş oldu. üstelik "devlet televizyonu" trt'de muhittin boşat, kaya çilingiroğlu ve ersin düzen'in dün akşam 16 mayıs 2015 galatasaray maçı biter bitmez izlediğim tiyatro sayesinde kampanyanın stratejilerini de öğrenmiş olduk.

    melo neden oyundan atılmıyor, galatasaraylı oyunculara neden kırmızı kart gösterilmiyor, hakemler galatasaray'dan korkuyor mu, stancu bilerek gol atmadı. gençlerbirliği kalecisi ferhat kaplan golü bilerek yedi. kısacası maçı sattı (!) yani şike var. buradan yürüyor arkadaşlar.

    medyada (sosyal medyadan bahsetmiyorum bile) ne kadar gazeteci, spor yazarı, yorumcu, muhabir, sunucu herkesin söylediği şeyler sadece bunlar ve gereken algı daha üçüncü hafta bitmeden fazlası ile oluşturuldu. hasılı 24 mayıs 2015 galatasaray beşiktaş maçı için gereken tüm zemin daha bugünden hazırlandı.

    gelelim işin diğer kısmına.

    ferhat kaplan'dı, bogdan stancu'ydu filan. eğer varsa öyle bi'şey, o şampiyonluğu da istemem zaten. o nedenle başta gençlerbirliği kalecisi ferhat kaplan olmak üzere tüm oyuncular, teknik kadro, malzemeci, yönetici, futbol şube sorumlusu, başkan kısaca adı geçen, geçmeyen ve söyleyecek sözü olan herkes çıksın konuşsun. artık harbiden çekilmez olmaya başladı. nefret ettirdiniz resmen.

    konuşmuyorlar mı?

    o zaman resmen soruşturulsun. amir, memur kim lazımsa alsın götürsün kaleciyi, teknik direktörü kimi istiyorsa artık savcının, hakimin karşısına, orada konuşsun, konuşturulsun. ben olsam gençlerbirliği kafilesi gitmeden sorguya çekerdim mesela. resmen araştırılsın arkadaş. alan da satan da cezasını (!) çeksin. kimse de bıdı bıdı etmesin.

    daha öncekiler gibi olmasın ama. harbiden cezasını çeksin.

    not : yazı depoda beklediğinden henüz fenerbahçe maçı bitmemişti, ki bugün oynadıkları 17 mayıs 2015 mersin idmanyurdu fenerbahçe maçı ve ülkemizin gururu (!) süpersonik hakemimiz cüneyt çakır'ın performansı az da olsa gereken cevabı vermiş gibi geldi ama daha maç yeni bitti, o nedenle kesin konuşmak istemem. bu arada bizimkileri de unutmamak lazım tabii. liseliler ve liseciler başta olmak üzere camiianın tüm ileri gelenleri başkanlık derdine düşmüş. kulübün hakkını savunmak lazım diye düşünen kimse yok demek ki kulüpte. o zaman yapacak bi'şey de yok. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın