resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8543
    galatasaray takımının köpek dişleridir. onu gösterir, onunla ısırır, rakibe korku salarız. bu doğası gereği de sert oynar. dozu kaçırdığı da olur. hakemler tarafından es geçilen kartları vardır. özellikle kendi evimizde oynadığımız maçlarda. bu da futbolun gerçeği.

    dengesizdir, eski gücünde değildir ama bunun farkındadır melo, aptal futbolcu da değildir. türk futbolunu da federasyonunu da basınını da rakibini de iyice öğrenmiştir. uyarılırsa ona göre sarı kartı yerse de ona göre oynar. yarattığı tehlikeden dem vuranlar aynı zamanda kaç kere kırmızı kart görüp takımı yarı yolda bıraktığını da bi zahmet hatırlatıversinler. futbol bu ayrıca, hagi'nin uefa finalinde kırmızı yediğini de gördük. artısı eksisini teraziye koyduğumuzda ağır basan taraf bellidir. bazı adama güveniriz. melo da öyle bir adam.

    selçuk'a da hamit'e de tercih ederim. türkiye liginde böyle adamlar büyük silahtır. takım arkadaşları tarafından bile sevilmediği çokça dillendiriliyor. gerçekse şaşırmam. ama arkadaşları da melo'nun takıma ne kattığının gayet farkındadır. bazı insan asabidir ya terslik yaşayınca sinirleniverir, hırslanır, ama adrenalinle bu sayede başarılı olur. bu hoşa gitmeyen ama başarı getiren huydur işte melo.

    özetle her maç nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynayan dengesiz futbolcumuz. gelecek için plan yapılırken kendisinden önce ilk 11'de değişmesi gereken 8 oyuncu vardır.

    not: fıtık ameliyatı geçirip kısacık zamanda geri dönüp rakiplerin anasını ağlatmış futbolcudur. başka futbolcu olsa ne olurdu bi düşünün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın