resim
Ferhat Kaplan
Takım:-
Mevki:Kaleci
Yaş:35
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 12
    kendisinin sneijder'den yedigi golun aynisini volkan ayisi cardozo'dan yemistir. hem elini cekmis hem de topa gec atlamistir. sebebi cok basit "ters ayakla yakalanmak". ferhat da ters ayakla yakalaniyor ve top coktan kontrolunden ciktigi icin elini cekip gögsunun ustune dusmemek icin kendini koruyor. bu kadar basit. asagidaki videoyu 2:45'ten itibaren seyredin demek istedigimi anlayacaksiniz. sneijder öyle öldurucu noktaya birakti ki topu muslera bile cikaramazdi.

    https://youtu.be/M9QMsZL-9xw?t=166

    ferhat'in yedigi golu inceleyelim. öyle agir cekimde sadece kaleciye ve sutun ayaktan coktan ciktigi ana bakarak ferhat elini toptan cekmis diyen sosyal medyaci orospu cocuklarina bakmayin siz.

    1. snejider'in sutu cekti an kaleci hala kendi soluna dogru ivmeleniyor.

    http://i.hizliresim.com/3Dv734.jpg

    2. kaleci ters ayakta yakalanip topu farkettiginde yetismesi gereken mesafeye iyi bakin, topun hizini da dusunun. oradan o topa ucacak kaleci dunyada yok. kolu zaten acik. en fazla parmaklarinin ucu deger o da degerse yine gol olur.

    http://i.hizliresim.com/pgX0aL.jpg

    3. bundan sonraki resimler de elini cektigi anlar. orospu cocuklari özellikle karsidan cekilmis videolarini koyuyolar ki ortaligi rahat karistirsinlar. cunku topun ve kaleciniz cizgiye uzakligini kestiremiyorsunuz o cekimde. oysaki karsidan cekilmis pozisyonda toptan elini cektiginde top zaten kalecinin arkasinda ama cekim acisi gözu yaniltiyor. dikkatle inceleyin.

    elini cektigi an;

    a. http://i.hizliresim.com/GYPBg7.jpg - top cizgi ustunde. topla en az yarim metre önunde kalecinin.
    b. http://i.hizliresim.com/62r9EW.jpg - top cizgi ustunde
    c. http://i.hizliresim.com/a5dLaO.jpg - top cizgi ustunde. gol coktan olmus. elini cekmese sag tarafina ters bir dusus gerceklestirecek ve sakatlanacak. sneijder'in volkan'a attigi sutlardan sonra sakatlamasinin sebebi bu. kontrolsuz dusus.

    kendini korudugu bariz ortada : https://twitter.com/...s/599664632559771648

    bu kadar basit fotograflarla curutulecek bir mevzu bu iste. ama orospu cocuklari ortaligi karistiracak ya. dusmeyin lan siz de su tuzaga. buz gibi gol. o topu sikseler kurtaramaz ferhat. feristahi gelse cikaramaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın