resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8531
    çok iyi oynadı bugün. eleştirilecek bir pozisyonunu bile bulamayız belki. ama işte aması var. kesinlikle sarı görmesi gerekiyordu. görmeyince israrla sert oyununa devam etti. şimdi bütün medya üzerine geliyor. sert oyununda bu derece ısrar etmemesi lazım.

    bir de şöyle bir algı operasyonu yapılıyor son iki saattir; faul yapsa da kart görmeyen tek oyuncu felipe melo'ymuş gibi konuşuluyor. rakiplerde de var bi ton oyuncu böyle kart görmeyen. fenerbahçe'de caner, emre, topal; beşiktaş'ta serdar, motta ve oynadığında veli benim bir çırpıda aklıma gelen isimler. yanlış anlaşılmasın ben melo'nun kart görmemesini savunmuyorum. görmeliydi diye yazdım zaten. sadece bir algı operasyonu olduğuna dikkat çekmek istiyorum. evet melo kart görmeli ama az önce saydığım oyuncular da kart görmeden maçı tamamlamamalı.

    bir de maç içinde ligtv melo'nun pozisyonlarını tekrar tekrar gösterdi. normalde iki kere gösterilen bir faulü melo yapınca 3 kere gösterdiler. hakemle muhabbetlerini bile ikişer kez gösterdiler. benim tüm bunlardan çıkardığım haftaya derbide melo'nun kolay kart görmesini istiyorlar. derbiye melo'ya daha önce küfreden firat aydınus'u da atarlarsa tamam olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın