resim
Steven George Gerrard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Ettifaq
Yaş:43
Uyruk:İngiltere
  • 313
    yıl 2002 mayıs ayı 10 yaşındayım, yaklaşan dünya kupası nedeni ile inanılmaz bir heyecan var, ilk defa tam anlamı ile baştan sona takip edeceğim ilk dünya kupası. o zamanlar ise dünya kupası için cipslerden çıkan oyuncu kartları var ama ne kart yani. kartlar plastik yanında ise oyuncu bilgileri var aynı zamanda yanlış hatırlamıyorsam televizyonda cips reklamında o kartlar vasıtası ile elleri ile top oynuyorlardı. çok etkilenmiştim. işte her şey böyle başladı benim için.

    etkilenmenin vasıtası ile neredeyse her gün yemesem bile 2 3 paket cips alıyorum. babama aldırıyorum, anneme, halama, dayıma kimi görürsem. alırken de seçerek alıyorum boşa çıkmasın diye. yaklaşık 1 ay boyunca sürekli aldım, neredeyse 60 a yakın kartım olmuştu ama uyuz olduğum bir şey vardı. 60 kartın neredeyse 10 dan fazlası steven gerrard. o zamanlar tanımıyorum daha 22 yaşında ne de olsa. ben istiyorum ki, tanıdığım oyuncular çıksın, büyük oyuncular çıksın, kariyerlerli oyuncular çıksın. bana hep steven gerrard çıkıyor. karttaki resimde poz verdiği bir resim değil hani topa kayarken çekilmiş bir halde bir resim. beckham frikik kullanırken ki mesela mahallede herkes onun peşinde.

    mahallede o zamanlar kartlar ile kumar oynamak bir moda, o zaman başladık bu işe. kartları çarpıştırıyoruz ön arka diyoruz ya da pisti usulü oynuyoruz. arkadaşlardan üttüğüm ya da keptiğim derdik o zamanlar kartların çoğu yine gerrard. çıldırmak üzereyim artık diyorum kim la bu adam kim.

    böyle böyle devam erken kupa başladı. sabah gerekirse 6 da kalkıyorum seyrediyorum,verilen her maçı izliyorum. üst katta oturan çok samimi bir komşularımız var adam pilot. bize geldikleri bir gün adam kartlarıma baktı hep aynı adam hepsi gerrard. sonra dedi ki haftaya ingiltereye uçuşum var, sana ne getireyim gibisinden bende ortamda babamda var ona bakıyorum o yüzden bulunamadım bir istekte. bizim komşu uçuştan dönmüş bizim zile bastı, sana hediye aldım bak bakalım beğenecek misin dedi. inanılmaz bir hevesle açıyorum, baktım forma sevindim ama kısa sürdü sevincim bir baktım 4 numara ingiltere forması arkasında gerrard yazıyor, hemen altında bir tane daha forma liverpool forması 17 numara çevirdim arkasını yine gerrard. şok oldum dedim nedir bu adamdan çektiğim. bizim komşu bize geldiği gün o kadar gerrard kartını görünce ağır hayranı olduğumu sanmış. ben yine ayıp olmasın diye teşekkür ettim adamda sevindi haliyle.

    ondan sonra o seneden itibaren her şey istemsiz gelişti bu adam benim çocukluk kahramanım oldu, benim için futbol tarihinin en önemli insanı oldu. #8 numaranın #17 numaranın #4 numaranın tek anlamı ve benim için tek sahibi oldu. benim 13 senedir hayranlıkla tek forma ile izlediğim adam başka takıma transfer oluyor, üzülmüyorum 17 yıldır oynadığı liverpool'dan gittiğine, en azından biraz dahada olsa seyredeceğim diye. zaten liverpool'u onun için destekliyordum.

    allah neyse ki canlı canlı izlemeyi bana nasip etti.

    yolun açık olsun kaptan, yolun açık olsun.

    http://i.hizliresim.com/d58qRp.jpg

    tek şampiyonluğunu elinden alan o golü atan demba ba'nın ise her yerinden taaaaaa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın