• 404
    basketbolu severim ancak salon beyefendisi ve elitist bir adam da değilim kimse kusura bakmasın.

    ben bu adamlarla dalga da geçerim, taşak da geçerim, yerin dibine de sokarım arkadaş. ha hatta nefret bile ederim ancak saygı duyarım. zira adamlar ezeli rakibimiz ve basketbolun şampiyonlar ligi'nde yarı final oynadılar. şimdi gelelim taşak geçilesi mevzulara;

    -sen yıllardır 20 milyon euro'nun üstünde bütçeler harcıyorsun ülkerle birleştiğinden beri ancak neredeyse birleştikten 10 sene sonra ilk final 4'unu oynayabiliyorsun ki harcadığın bütçe bu zamana kadar şampiyon olan takımların bazılarıyla denk hatta fazla bile olabilir.
    - ülkede yaptığın lobileri, hakem atamalarını orada yapamıyorsun.
    - istediğin kadar final 4 yap, sadece erkek basketbol şubesi olarak değil spor kulübü olarak asla finallerin ve kritik maçların takımı olamayacaksın. bunu 15 mayıs 2015 real madrid ülker maçıyla tekrar gördük.
    - haa bi de şunu demesem olmaz, 6 kişiyle senin final4 oynadığın sezonda rezilliğin 1001 türlüsüyle uğraşmış ezeli rakibin sana ligde çakıyor. ayıp lan ayıp amk. 6 kişi lan. 7 kişiyle 7-0 yenilen de sendin gerçi.

    nefret edilesi yanları;

    - 2011 ve 2014 şampiyonluklarımızı alenen çaldınız. tapeleri, delilleri mahkemece onaylanmış şekilde sabit ve gerçek.
    - 2014'te haksız hakem atamalarını ve bize verilen yanlı cezaları görünce son maça çıkmama kararı alan takımımızın benchine pembe etek atarak iğrençliğinizi gösterdiniz, hatta bunun için tişört bile basıp sattınız. tam bir holigan kafasıyla yaklaştınız bu duruma.
    - federasyon ve hakem atamalarına zaten yukarda değinmiştim.
    - cemaatten devasa yardım alıyorsunuz. fethullah'tan bahsediyorum. şu kendini ilah ilan eden adam var ya o.
    - spor kulübünüzle, her branşınızla iğrençsiniz, güç yanlısısınız, hak yiyicisiniz, midemizi bulandırıyorsunuz. sadece galatasaray'ın değil şu ülkedeki bütün spor taraftarlarının.

    hadi şimdi sağlıcakla kalın real madrid'in küsküledikleri.

    (bkz: franco'nun askerleriyiz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın