• 4
    yapmayın etmeyin girmeyin şampiyonluk havasına. herkes totemini yapsın, (bkz: 17 mayıs 2015 mersin idmanyurdu fenerbahçe maçı) başlığının altında yazılanları görünce korktum. benim totemim bozuldu beyler toteme devam yüklenin, sinerji lazım. evet buraya kadar gelmişken çok korkuyorum, çünkü kaybedecek çok şeyimiz var !

    edit: benimle beraber bir kaç yazar arkadaş şampiyonluk havasına girmeyelim yazmışlar. bazı arkadaşlar da düzeltmeye çalışmış, şampiyonluk havasının iyi bir şey olduğunun fakat rehavete kapılmamamızın gerektiğini söylemiş.

    şimdi arkadaşlar bazı şeyleri okurken, dinlerken karşındaki kişinin aslında ne yazmak istediğini veya ne söylemek istediğini anlar insanlar.
    bizim aslında ne demek istediğimiz anlaşılmamış gibi geldi.

    demek istediğimiz şu evet biz şampiyonluk havasına zaten girdik 7 de 7 diyorduk, 4 maçtır da kalemizde gol görmeden kazanıyoruz. yani bu şampiyonluk havasıdır, şampiyonluk isteğidir, kenetlenmek, beraberliktir.

    açık açık yazmak istemedik belki bazı şeyleri, belki vaktimiz yoktu. aslında ne demek istediğimizin anlaşılamayıp gereksiz düzeltmeye girilmesine açıkçası üzüldüm.

    şampiyonluk havasının ne olduğunu saçma sapan bize açıklamaya çalışan arkadaşlarımızın olması tuhaf.

    not: şimdi ben bu açıklamayı yapıncada alınmış gibi göründüm, o aslında öyle değil. neyse ne anladıysanız artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın