• 1
    dün akşam oynanan(12 ağustos 2009) hazırlık maçlarında takımızın oyuncuları milli takımlarında mücadele etti.

    brezilya'nın, estonya ile oynadığı karşılaşmada elanomuz 36. dakikada oyuna girdi ve 54 dakika görev aldı. brezilya bu karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. özellikle topuk paslarını ve topla ne kadar rahat olduğunu görmek güzeldi.

    çek cumhuriyeti'nin belçika'yı kendi sahasında 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada ise ilk yarıda forma giyen milan baros 41. dakikada takımının penaltından ikinci golüne imza attı.

    avustralya'nın deplasmanda irlanda'yı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada harry kewell 90 dakika görev alırken, demokratik kongo cumhuriyeti ile senegal arasında oynanan karşılaşmada shabani nonda forma giymedi.

    a milli takımımızın, ukrayna'yı deplasmanda 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada servet çetin, gökhan zan, hakan balta 90 dakika görev alırken, arda turan 86 dakika, ayhan akman 45 dakika oynadı. sabri sarıoğlu ise 80. dakikada oyuna dahil olarak 10 dakika görev aldı(bu dakikadan sonra milli takımın defansı komple gs patentliydi). milli takımımızın ikinci golü ise arda turan'ın pasında servet çetin'den geldi.

    ümit milli takımımızın, valeri lobanovskiy turnuvası finalinde ukrayna'ya 1-0 mağlup olduğu maçta serkan kurtuluş ilk 11'de sahaya çıkıp, 61 dakika görev alırken, aydın yılmaz ise ilk yarıda forma giydi.

    u19 milli takımımızın ukrayna'ya deplasmanda 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada ise milli takımımızın tek golü paf takımı oyuncusu cem sultan'dan geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın