• 13
    düzenli olarak sözlük moderasyonundan ceza alan yazar. yeminle tüm şevkim, isteğim, fikirlerim, söyleyeceklerim baltalanıyor böyle olunca. ceza bu işin içinde lafımız yok ama cezanın standartları bu işin neresinde bilemiyorum.

    "or.spu çocuğu" dedim diye ceza aldım. noktasını koymamıştım o zaman. şimdi koyayım da küfür olduğu belki anlaşılmaz. sözlükte sadece son 1 haftada orospu çocuğu, o. çocuğu, or.spu çocuğu içeren bir çok mesaj bulabilirim şöyle bir göz atarsam. diğer küfürleri saymıyorum bile. ama ben bunu yazınca -ki direkt değil dolaylı olarak bir deyişle kullanmıştım- ceza aldım. küfür ettiğim kişi kim mi ? rıdvan dilmen. sonra bana harry kewell the wizard of oz isimli mod önce "o entry'de kime küfür ettin ?" yazıyor. daha ben cevabı veremeden 2 hafta cezayı yapıştırıyor.

    sanırım bilmiyorum fakat birinizden rica ediyorum bu sözlükteki küfür sistemi bana da öğretilsin. "küfür hiç edilmeyecek bir harf bile yasak." deniyorsa bir çok silinmesi gereken mesaj ve ceza alması gereken yazar var. "o kadar katı değil ama sınırı bilmek lazım." deniyorsa sınır bana da öğretilsin. şimdiden söylüyorum sözlük anayasası'nı oku falan demeyin lütfen. 3 oldu küfür veya hakaretten ceza alıyorum ve de başka başlıklarda benim ceza aldığım şeyler fazlasıyla mevcutken.

    böyle stresli fakat mutlu sonla biten bir günde gereksiz isyanımla rahatsız ettim kusura bakmayın ama cezam bu gece itibariyle bitti. ben de direkt döküldüm. sevgiler, saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın