resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2900
    bruma'yi izleyip nasil "bundan cacik olmaz" diyebiliyor insanlar ben anlayamiyorum. hamzaoglu geleli beri oynadigi her macta galatasaray lig seviyesinin cok uzerinde bir akiskanlik yakaladi, bruma'li ve bruma'siz puan ortalamalari ortada. cocugun super lig icin urkutucu bir potansiyeli var.

    defalarca da yazdim. 18 yasinda geldi, 2 senede degisen yonetimler, 4 teknik direktor, yabanci siniri, kopan capraz baglar, surekli degisen sagbekler, taktikler... bu sartlarda hangi futbolcu ileri gitti ki bruma gelismedi diye elestiriliyor?

    her seyin basi istikrar beyler. galatasaray seneye iskeletini korusun, artiklarindan arinsin, kaliteli ve sabit bir sag bek alsin, onune de bruma'yi koysun. 1-2 mac kotu mu oynadi, yabanci siniri da olmayacak, sabretsin. 1 sene sonunda burada yazilanlarin hepsi afiyetle ve keyifle yenir.

    ozellikle hamza hamzaoglu gibi hucumda yayilarak oynayan (ve bu tercihi defansif sonuclarini da goze alarak yapan) bir takimda bruma ideal tercihtir, hatta daha onemlisi bir gereksinimdir. cunku her yone calim atabilen, hizli, top kontrolu iyi ve takimin akiskanligina korkunc katkida bulunacak bir oyun tarzi var bruma'nin. ve temposu da yuksek- bu yuzden ileri geri calisabiliyor, top kazaniyor, topu ileri de tasiyor.

    tek eksigi son vuruslar ve tercihler. bunun icin de duzenli oynamasi, kendine guveninin gelmesi gerekiyor. bruma'da kesinlikle israr edilmeli ve sabir gosterilmeli, ve seneye ilk 11 oyuncusu olarak dusunulmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın