resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1766
    kendisi 2 ay sonra 30 yaşına girecektir, kendisinin yanına bi lider stoper alınmasındansa, 24 yaşındaki altyapımızdan yetişen semih kaya'nın yanına stoper alınması ile semih kaya'nın 30 yaşına geldiğinde chedjou'dan kat ve kat daha iyi bir stoper olmasını sağlayabiliriz.

    ayrıca semih bu sene yarım sezon oynamadı ve oynadığı diğer yarım sezonda da çoğu prandelli dönemi olan; kötü futbolu ve dörtlük şampiyonlar ligi maçlarıydı. semih'i sadece bu sezon performansıyla ölçmemek gerek. chedjou ilk avrupa maçına çıktığında 26 yaşındaydı, 2 ay önce 24 yaşına giren semih ise şimdiden real madrid, manchester, chelsea, juventus, arsenal, dortmund gibi ekiplere karşı maçlarda forma giydi 2 lig şampiyonluğu yaşadı ve çok daha kaliteli isimlerle çalıştı. demem o ki kontejyan açıldığı için direk aslanımızı yok yere sayıp chedjou'ya dilenmeyelim.

    yanlış anlamayın ben de chedjou'yu çok seviyorum ancak bizim sıkıntımız semih veya chedjou yokken onların açığını kapatabilecek kapasitede 3. bir stoperin olmayışı. yoksa chedjou ve semih bir arada gayet uyumlular. bizim sıkıntımız ileri-geri yapabilen beklerimizin olmayışı. sabri geçen sezona göre çok düştü tempo olarak, geçen sene ileri gittiğinde yine geri gelebiliyordu kademeye giremese dahi ve hücumda da daha çok işe yarıyordu. telles geri gelebilmeyi yeni yeni öğrense de ikili mücadelelerde hiç sağlam bir oyuncu değil**. ona rağmen sabri telles kadar olabilse yine bu kadar pozisyon yakalayamaz rakiplerimiz. ben seneye sabri'nin yerine telles'ten 1-2 çıta daha yüksek bir bek almamız halinde ve orta sahada melo'yu yedekleyebilecek, onu aratmayacak bir dos almamız halinde kesinlikle savunmada bu kadar kötü olacağımızı düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın