resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 2277
    mide bulandırıcı bir şey varsa o da bu soru cümlesidir: "`elmander'den ne farkı var bu adamın?`" (galatasaray taraftarından midesi bulanan bir insan nasıl sözlükte barınabiliyor o da ilginç bir unsur)

    ulan galatasaray'ın şampiyonluğu sözlükteki 2-3 yoruma kaldıysa s.kerler öyle şampiyonluğu. bu nasıl amatör bir zihniyettir? fallara, büyülere, totemlere, sinerjiye mi kaldı işimiz?

    totem yapıyorsunuz da haberimiz mi yok? bir ki üç tıp yapalım. herkes sussun. kimse bir şey yazmasın sözlüğe o zaman. biz böyle yapınca umut topa düzgün vurabilecek mi? düzgün pas atabilecek mi? top sürebilecek mi? kafa topu alabilecek mi?

    "yedek olmayı sorun etmez" türk futbolundaki kanser hücresidir. nasıl bir klişedir bu böyle herkesin ağzında? umut yedek olmayı sorun etse ne yazar. etmese ne yazar. sıfır yetenekle 1.8m euro alan bir futbolcu umut. galatasaray'da yedek olmak bile onun için büyük nimet.

    dün şenol güneş için kazanmak her şey demek değildir diyen zihniyet, umut şu kadar gol attı, şu kadar koştu diye istatistik veriyor. ne oldu? bütün mesele topun çizgiyi geçmesi değildi hani? galatasaray şu an şampiyonluk potasında olmasa, yani "winner" konumda olmasak, umut çiğ çiğ yenirdi sözlükte. sırf şampiyonluk potasındayız diye "yazmayın, eleştirmeyin, konuşmayın, sinerjiyi bozmayın ulan" baskısı yapılmıyor mu?

    "`ya burayı okuyorsa?`" diye eklemişler bir de. uvvv amanın çok tırstım. ne yapacağız şimdi biz? umut ya burayı okuduysa? gitti şampiyonluk desene. ee 1.8m euro'ya "amatör" futbolcu alırsan etkilenir tabii. "profesyonellik" sadece sözleşme zamanlarında lazım umut gibi futbolculara. aman umut'umuz üzülmesin, kırılmasın, pamuklara saralım onu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın