resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1312
    olcan gibi küçük takımlarda yükselip galatasaray gibi daha büyük takımlara gelen oyuncular belli bir deri değiştirme sürecinden geçmesi gerekiyor. sezon başında olcan'ı aldığımızda çok sevinmiştim, yasin'i aldığımızda ise çok tepki göstermiştim.

    kağıt üzerinde fm gibi özelliklerini ve şu ana kadar ligdeki performanslarını kıyaslayınca olcan biraz daha öne çıkıyordu ama işte futbolun içinde olan çok ince bir detayı kaçırdık çoğumuz. yasin galatasaray futbol takımında asker olma görevini çok iyi üstlendi. müthiş bir özveriyle çalıştı ve meyvelerini topluyor. olcan biraz ilk 11'de yerini hazır gördü ve onun kadar çalışmadı.

    cidden bu tarz oyuncuları alırken takımda asker olmayı kabul edecek oyuncu olup olmadığını tespit etmek gerekiyor.

    benim şahsi fikrim olcan bu sezonu aşırı vasat bir şekilde bitirmenin ve artık kariyerinin verimli olabilcek son verimli yıllarına girdiğini bilerekten önümüzdeki yaz kampının yıldızlarından biri olacağı şeklinde. malum futbolcular çok eğitimli insanlar değiller ve biz bu yaz ki kamp döneminde olcan'ın zeki biri mi yoksa aptal mı olduğunu göreceğiz.

    edit: az önce extensor'un yazısını okudum ve aynen dediği gibi olcan'ın geçen sene zirve yapıp biraz saldığına katılıyorum. doymuşluk var. biraz abartayım mesela yasin topuyla tüfeğiyle sahaya çıkıyor, olcan götüylen göbeğiylen :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın