2014-15 Türkiye Süper Lig 30.Hafta Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
1 - 0
  • 4
    bir konyalı olarak konyaspor'u yakından takip ederim. yerel basından takip ettiğimiz kadarıyla konyaspor ligde sıkıntılı bir duruma gelip düşme potasına biraz yaklaşınca aykut kocaman, konyaspor'un o güne kadar kazandığı maçların tamamına yakınının gol yemedikleri maçlar olduğu, gol yediklerinde kazanamadıkları analizini ortaya koyarak oyun felsefesini tamamen değiştirdiğini, sezonun geri kalanında öncelikli amaçlarının topa sahip olmak değil tamamen defans güvenliğini ön planda tutmak olduğunu konya kamuoyuna ilan etti. bu oyun felsefesi değişikliğinden sonra konyaspor 7 maçlık bir yenilmezlik serisi yakaladı ve bu 7 maçın 4'ünü kazandı. bu süreçte de yalnızca 2 gol yedi (bir de yanlış hatırlamıyorsam kasımpaşa maçındaki tartışmalı gol var, sonrasında kasımpaşa kaleyi açarak konyaspor'un golüne izin vermişti, onu saymıyorum).
    demem odur ki konyaspor artık ilk yarıda deplasmanda 5-0, kupada da 4-1 yendiğimiz maçlardaki konyaspor değil. oyuncular ve teknik heyet önceki iki maçın sonucundan dolayı rehavete kapılır ve bu maçı çantada keklik olarak değerlendirirse sıkıntı yaşayabiliriz.
    ha galatasaray galatsaray gibi oynarsa şampiyonluk coşkusuyla arena'da kim gelirse dümdüz ederiz o ayrı. ama bu maçı ciddiye almak lazım.

    düzeltiyorum: konyaspor son 7 haftada 3 gol yemiş (kasımpaşa maçı hariç).
App Store'dan indirin Google Play'den alın