• 51
    antep'in savunmada ve kanatlarda büyük sorunları var. karcemarskas sakat. yedek kalecileri bora ve eray tam bir al birini vur ötekine kıvamındalar. stoper vranjes sakat, binya da 1-0 öndelerken penaltı yaptırıp kırmızı kart görerek 3-1 kaybetmelerine sebep olduğu sivas maçından beri kadro dışı. müdavim elyasa'nın partneri son maçta ön libero chico idi. ön libero chico da orta sahanın müdavimiydi, haliyle orada da bir gedik oluştu ama merkezleri yine iyi. özellikle de erdem şen baya istikrarlı.

    bekleri defansif. barış yardımcı ile şenol can. zaten şenol can gökhan süzen aşırı berbat olduğu için vazgeçilmez durumda, yoksa aman aman bir şey oynadığı yok. sağ bek barış yardımcı da yokluktan oynuyor ve geçen sezon alt ligdeydi (hatayspor sanırım).

    kanatları cacık. bir tek mustafa durak iyi gibiydi o da sonradan saldığı için yerini bir sürü acayip adama bıraktı. dikiş tutturabilen kimse yok. acayip adamlar oynuyor isim isim sayarım ama kıymeti yok. oğuzhan türk ve ferhat ayaz falan oynar herhalde. cacık, sıkıntı yok.

    forvette ise muhammet demir çok tehlikeli çünkü bildiğiniz üzere ayağına top bekleyen değil kendi kendisine pozisyon yaratabilen bir oyuncu. partneri olarak görev yapan çibuike de bize en gitmeyen tarzda fizikli afrikalı.

    yani diyorum ki antep gelirse merkezden gelir. o yüzden özellikle de orta sahada aygır gibi oynamamız lazım. sabri mabri değil konumuz sabri'yi zorlayacak adam yok şu an antep'te, yani çibuike deplase olup da zorlarsa sonra gelmeyin bana ama kanatları çekinilecek değil diyorum. chico ve erdem şen ikilisi iyi bir tandemdi ama chico'nun geriye kaydığı iyi oldu, inşallah genç bir afrikalı stoper vardı onun yerine yine chico oynar, maksat ilk on bir karışsın.

    bruma, yasin, emre, of of of, adam gibi oynasalar var ya antep'i delik deşik ederler. melo ve selçuk da eski günlerdeki gibi oynarlarsa top göstermeyiz ama selçuk iki ileri bir geri, melo da sakatlıktan yeni çıktı, o açıdan kararsızım. beklerimiz fazla zorlanmaz ama allah var golcüleri yetenekli, chedjou ve balta zorlanabilirler. yani burası biraz tehlike sinyali veriyor. kalecileri de dandik olduğu için bol bol yapıştırmamız lazım. özellikle de çolak reyiz sneijder gibi bir iki denese bu maçın yıldızı olur. hatta yasin'den bile bekliyorum yani o da iyi şut atardı.

    hadi allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın