resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 3493
    eğer geri gelirse muhakak faydalı olacaktır. zaten bizde oynarken de hiç bir zaman etkisiz eleman olmadı, hep bir şeyler yapmaya çabalıyordu, 3 maç beceremezken birinde beceriyordu.

    ancak, şu aralar konuşulan ve üzerine methiyeler düzülen video'da oynadıgı topun ne bizde sergilediği oyundan ne de bize gelmeden önce kayseri'de oynadıgı toptan bir farkı yoktur.

    konusulan 6 dakikalık video: http://www.wat.tv/...id-7bl05_71pqb_.html

    amrabat, kayseri'de oynarken de açık alanda çok başarılı bir oyuncuydu. 2011-2012 sezonunda oynadıgı beşiktaş maçını açın izleyin, bu maçla çok fazla benzer nokta göreceksiniz hatta o amrabat'a bir kez daha aşık olup ulan biz bu adamı ne yapıp edip almalıyız diyeceksiniz. benzer omuz omuzalarda toroman'ı o maç yerden yere vurup çıldırtmıştı. hoş zaten bizde oynadıgı süreçte de en çok ağzımıza sakız ettiğimiz cümle şu değil miydi "yauu bu adam yalnızca kıçını dayıyor topu iyi saklıyor, sıra katkı vermeye gelince orta bile açamıyor"

    şu 6 dakikalık video'da, açık alanda dana gibi koşturması dışında gözünüze çarpan tek özelliği nedir? en kritik tercihlerin hepsinde ama hepsinde topu rakibe teslim etmiş, tek olayı rakibin hamlesini bekleyip topu kısa hareketlerle sağa çekmek olan vasat bir kanat oyuncusu görüntüsünde. fazlası değil.

    delillerle geldim anam editi: buyrun bu da bahsettiğim beşiktaş maçı

    http://www.ligtv.com.tr/...ayserispor-mac-ozeti

    bu arada kayseri'deki furkan isimli oyuncu da baya iyi, o da bizde iş yapabilir.

    ***bonus***

    moroccon di maria: https://www.youtube.com/watch?v=xSTOcfd9H0o

    amrabat'tan sağını alırsan geriye ne kalır ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın