resim
Eray İşcan
Takım:-
Mevki:Kaleci
Yaş:32
Boy:1.97
Uyruk:Türkiye
  • 823
    fotoğraflara bir şey demeyeceğim. çek, çekin, çektir.

    şimdi benim aklımda bir kaç soru var.

    1- ben şimdi adaletin olmadığına mı yanayım ?

    2- az önce işten eve yürüyerek geldim * ama * 09:00 - 18:00 çalışıyorum. ömrümün sonuna kadar çalışsam böyle bir araba alamam. bir bok yapmadan daha bu yaşta sahip olduklarına bak. biz mi salağız ? biz eray işcan'dan daha mı aptalız ? biz lan ? *

    3- hiç bir şey yapmadan bunlara nasıl sahip olunabiliyor ?

    4- bu bir hakediş midir ? eğer öyleyse, bu çocuk bunları haketmek için ne yaptı ? ne yaptı da haketti ?

    tamam kardeşim. paran var, zenginsin en lüks arabaya bin, en lüks evlerde yaşa, maksimum eğlen. bizim yok diye sürünecek değilsin tabikide.

    burada şöyle bir durum var. ister direk ister dolaylı yoldan senin cebine giren para bizden çıkıyor mu ? evet.
    benim tuttuğum takımmış, renklerine gönül vermiş mişim, seviyor muşum. umrumda olmaz . ! . ben bir daha kuruş para harcamam. sırf bunları gördüğüm için. ben sabahtan akşama kadar hiç bir iş yapmasam bile ofiste bulunma zorunluluğum varsa. yani emekle çalışarak karşılığını almaya çalışıyorsam, emek vermeden laylaylom antremana çıkarak benim üzerimden porsche'ye bineceksin ha ? *

    ha diceksiniz ki, burada sadece o yok wesley sneijder var, fernando muslera var, felipe melo var, onlar emeklerinin haklarıyla para kazanıyor, uğraşıyor çabalıyor yani işinin hakkını veriyor veya vermeye çalışıyor diyeceksiniz. tabikide haklısınız, tabikide bunlara aldığı maaşlar helal hoş olsun. emek veriyorlar evet.

    peki ozaman konu buradan galatasaray'ın yönetim kadrosuna, başkanına, futbolcu transfer edenine ettirenine geçer mi ? evet geçer biraz da oraya değineyim.

    şimdi bir şirketsin, bir vakıfsın, bir oluşumsun. bir den fazla kişi bir araya gelmiş, birilerini yönetiyorsun, bir şeylere karar veriyorsun değil mi ? evet.
    şirkete çalışan alacaksın. aldın 3-5 ay çalıştı gördün iş performansını, faydasını. eğer işine yaramıyorsa, istediklerini başaramıyorsa hala ona para vermeye devam eder misin ? mal mısın sen ? aptal mısın ? niye paranı çöpe atasın değil mi ? işine yarayanı ararsın ona para verirsin.

    şimdi galatasaray futbol kulübü'ne gelelim ;

    1- eray işcan kaç senedir kulüpte ? kaç senedir işine yaramadan paranı aldı ?
    2- aydın yılmaz kaç senedir kulüpte ? kaç senedir işine yaramadan paranı aldı ?
    3- yekta kurtuluş kaç senedir kulüpte ? hadi diğerlerine nazaran ne kadar işine yaradı da senden bu kadar para aldı ?
    4- sabri sarıoğlu kaç senedir kulüpte ? bunca yıldır ödediğin paranın gerçekten ama gerçekten karşılığını aldın mı ?

    yanlış futbolcu transferi yapabilirsin bak. ben ona bir şey demiyorum. ama yanlış futbolcu transferi de yapsan, alt yapıdan birilerini de çıkartsan. 4-5 sene bedavadan dünyaları kazanmasına izin veremezsin ! *

    ciddi anlamda sinirlerim bozuldu.

    zamanın gerekliliklerinden bahsetmiş bir arkadaşımız. zaman senden porsche almanı istiyor ama paran yok. alsana hadi porsche ? alabiliyorsan bana da nasıl alındığını söyle bari bende alayım.

    not: isterse sözlüğün değil dünyanın en ofsayt entry'si olabilir. 5 kuruş para harcamam dedim bu kulübe çünkü. ben emeğiyle, hakkıyla para kazanmayan adama para mı kazandırıcam ?

    çözüm: temizleneceksiniz !
App Store'dan indirin Google Play'den alın