resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 94
    attığı iki gole şans demek istemiyorum zira doğru yerde doğru zamanda bulunmak önemli bir meziyettir futbolcular için. ancak mevsimin daha henüz başında attığı iki gol onu yılda ortalama 8-10 gol atan bir orta saha* yapmaz.

    bu beklenti ile mustafa sarp izlenmeye devam edildiği takdirde çok fazla hayal kırıklığı yaratır, belki de bütün sezon boyunca atıp atacağı bu kadar bile olabilir.

    umarım bu iki, onun adına mutluluk verici hatta biraz da rahatlatıcı, gol onda bir takım yanlış düşüncelere yol açmaz* kendisi hali hazırda sakat olan futbolcuların yerine giymektedir o* formayı.

    çok ama çok çalışması gerekmektedir, atacağı gollerden ziyade özellikle fiziki kapasitesi sayesinde bu takıma önemli katkı sağlayacağını bilmesi durumda daha başarılı olacağını düşünmekteyim. şöyleki; özellikle 70. dakikadan sonra sapasağlam ayakta duran bir mustafa sarp rakip atakları kesebilen ve kaptığı topu geriye servete değilde ardaya veya elanoya hatta hatta biraz risk alıpta baros'a oynarsa kendisini bu takımdan kimse kesemez ama önce fiziki kapasite açısından "hayvan" gibi olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın