resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2878
    https://pbs.twimg.com/media/CDCFDQ-WYAAH7n4.jpg
    su guzel olmus.

    (bkz: armindo tue na bangna bruma/@extensor)
    su daha guzel olmus.

    keske biri de cikip bruma varken ve yokken orta sahadaki top hakimiyetimizi, sag kanattan yedigimiz ataklari, pas kanallarini ve rakibi karsilama istatistiklerini verse. bruma'li ve bruma'siz maclarda asil fark yaratan istatistikler bunlar cunku. direkt skora yansimayan ancak macin size gelmesini saglayan istatistikler.

    sinan gumus'un kadroda mutlaka olmasina katiliyorum ama sag kanat yedegi olarak degil merkez forvet yedegi olarak. bu cocukla ilgili dusuncelerim degisti, kesinlikle burak'in alternatifi olarak yetistirilmeli. maci cevirmemiz gereken durumlarda merkeze kendisi gecip saga burak'i gecirmek hizli bir oyun icin guzel bir cozum olabilir.

    hatta yasin'in 65 sonrasi oyundan dustugunu dusunursek yasin yerine sinan'i alip, solda bruma, merkezde sinan, sagda burak'li bir oyuna donersek burak daha genis bosluklar bulabilir, bruma sneijder oyunu baya baya hizlandirabilir. sinan ise guclu ust govdesi ve yere saglam basmasiyla topun onde kalmasini saglar.

    ozet: 10 milyon euro eder veya etmez onu tartismayacagim. ancak bu kadar berbat orta saha duzenine sahip galatasaray'da her mac ilk 11 cikmamasi futbol ayibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın