• 351
    kendilerini 90'lardan beri hatırlıyorum. mutlaka avni aker'e gelecek büyük takıma saldırılarda bulunurlardı, otobüslerin camlarını indirirlerdi, sahaya birşeyler fırlatırlardı, yani trabzon'a giden güçlü takımın başı mutlaka belaya girerdi. bu adamlarla dost olunmayacağı belliydi ki zaten adamlar yukarda bir arkadaş da söylemiş havadaki oksijen molekülleriyle bile kavga halindeler nerdeyse.

    o kadar cahil bir kesimdir ki bunların büyük bölümü, kupasını çalan adamlara &60'ın üstünde oy verirler her seçimde. 1 cardozo'ya davalarını sattıkları gibi eski fenerli futbolcuyu * kaptan, eski fenerli hocayı teknik direktörleri yaparlar. ha ben fener'e gidicem diye tutturan erkan'ı zorla takıma transfer edip bununla övünmeleri de apayrı bir kafa onu da belirtmek lazım. insanda biraz gurur olur.

    bana kalırsa yaşadığı kafa fenerli kafasından bile daha vahim olan taraftardır. cahil şehrin cahil topluluğu demek yeterli olur sanırım.

    edit: haa, yaptıkları saçma sapan koreografiye değinmeyi unutmuşum. yanlış padişahın resmini koymak bir yana senin karşındaki takımın şehrinde o padişahlar kavuk ve kaftan giyip sultan oluyor be aslan. benim sana göstereceğim saygıdan daha çok senin bana göstermen gerekmez mi? o çok taptığın osmanlı'nın payitahtının takımı biz değil miyiz? biraz tarih araştır, galatasaray lisesi'nin osmanlı'ya devlet adamı yetiştiren bir okul olduğunu göreceksin diyeceğim de langır lungur adamlardan tarih araştırmalarını beklemek de biraz hayalperestlik olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın