• 367
    bisiklet sporundaki hünerlerini de göstermiş olan reis-i cumhur;

    https://www.youtube.com/watch?v=RYcbPfdXeDg

    muhtemelen vites değiştirmediği, açıkçası durur halde değiştirme şansı da olmadığı için sürüş vitesinde kalkmaya çalıştı ve haliyle biraz sert geldiği için dik durmasına yetecek ivmeyi elde edemeyip yandakilere doğru dengesi bozuldu.

    her ne kadar aslında tırmanma için olsalar da bisikletle çok haşır neşir olmayan insanlar için özellikle de kalkışta 1-4 arası idealdir, 5-6'dan sonra sert gelmeye başlar. ha bir kere kalkış yaptıktan sonra zaten sürmesi görece daha kolaydır. park halindeyken de vites değiştirme ihtimali olmadığından bir önceki seferde park ederken düşük viteste bisikleti bırakmakta fayda var. tabi korumalar veya danışmanlar pek anlamaz bu işlerden, standart dişli nizamında kabak gibi 6. viteste verirler eline cumhurbaşkanın, doğal olarak da uzun zamandır spor görmemiş adaleler zorlanır...

    yalnız siyasi konulardan tamamen bağımsız olarak söylemek isterim, ki kendisine ne derece muhalif olduğum bilinir, bilinmiyorsa da bilinsin, lakin bana göre siyasi figürler sportif eylemler ile daha haşır neşir olmalılar. yani halkı özendirmek için, kendileri için, allah rızası için, artık ne derseniz deyin... bu bağlamda recep tayyip erdoğan'ın yakın tarihlerde stat açılışı vesilesiyle sahalara inmesi ve bu bisiklet sürüşü denemesini oldukça olumlu buluyorum. çoluk çocuk için, gençler için, özendirici yani bunlar yapılması gereken şeyler. açıkçası başka stat açılışlarında kasıntı bir şekilde kundura ve takım elbiseyle kaleciye penaltı atmaktan daha samimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın