resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2296
    evian'ın kendisini kaptan yapması öncelikle dany'in kiralık bir oyuncu pozisyonunda olmasına rağmen profesyonel bir şekilde takımı için elinden geleni yapmasını, fransız ekibinin de kiralık diye ayrım yapmadan kendisini bu gayretli performansı sebebiyle mükafatlandıracak düzeyde açık görüşlü ve hakkaniyetli bir takım olduğunu gösterir.

    ha bizim kafa farklı bir kafa tabi, evian'ın kaptan yapmaya yok muymuş şöyle 10 senedir bir ileri bir geri takılan bir reyizi? hadi onu da geçtim elin kamerunlusundan evvel has fransız da mı kalmamış? bizde bireye değer vermek, insana en başta insan olduğu için saygı göstermek yok, hizipçilik ve yeniçerilik var. bu da bunun özetidir.

    kıymetini bilemediğimiz, hakkını yediğimiz değerlerin haddi hesabı yok. yazık gerçekten... zaten kendisini ezelden beri severim ama bundan sonra dany has adamımdır. tabi bundan sonra zor gelir muhtemelen, bizde sanki çok meraklıydık kendisine? kendisine değer verilen, adam yerine konduğu yerde kalır. gelirse de başımın üstünde yeri vardır.

    http://img2-acunnstatic.mncdn.com/...4445528f5e4d1dec.jpg

    edit: https://www.youtube.com/watch?v=u30XFB9qZZY

    videodaki son tekrarda ağlara giden topa uzun uzun bakışı tarifsiz bir an... profesyonel kariyerinin ilk golü... emin mi olmak istiyor, bakmaya mı doyamıyor, ne derseniz deyin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın