resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 3471
    soru cevap şeklinde şu şekilde eyyorladığım oyuncudur:

    yeni yabancı kuralı olan bir sezonda ilk 11 oyuncusu olarak düşünülebilir mi düşünülmeli midir?
    kocaman bir hayır!

    galatasaray'ın mevcut kadrosundaki kanat oyuncuları arasında konumu nedir?
    yasin iyi bir form tuttu ve ilk 11i kaptı. bruma hala sallantıda, şanssız sakatlığı sonrası istediğimiz verimi alamadığımız aşikar, kimsenin tam olarak içine sinerek 11in direk oyuncusu diyeceğini sanmıyorum. amrabat, olcan'dan daha fazla katkı vermiştir oynadığı maçlarda. aydını değerlendirmeye dahi alma gereği görmüyorum. maalesef sinan gümüşü henüz göremedik a takımda. zaman zaman kanat vari denenen emre ve hamit bana göre iç oyuncusu olarak değerlendirilmelidir. umut veya burak'ı sağda veya solda denemenin ise çok gereksiz bir fantazi olacağını düşündüm hep ki çok da olumlu sonuçlar alamadık bu tarz denemelerden. sonuç olarak yabancı kuralına rağmen amrabat'tan kesin daha iyi en az 2-3 gömlek üstünde dediğimiz tek bir oyunucumuz bile yok! mevcut form durumunun üzerine koyarak gideceğimi umduğumuz yasin'in arkasına koysak bile bruma'nın mevcut durumda bir tık önünde olacağını düşünüyorum.

    oyuna sonradan girerek etki edebilir mi?
    evet. amrabat ligi tanıyor ve ilk sezonda saç baş yoldurmasının yanında ciddi anlamda etkili olduğu bir sürü maç da var.

    gelecek sezon galatasarayın transfer yapması gereken bir mevkide mi oynuyor?
    kesinlike evet, takımda sürpriz yapıp bizi mutlu eden yasin dışında sürekliliği olan bir kanat oyuncumuz yok. kesinlikle ilk 11 oyuncusu olacak birisi alınmalıdır. buna rağmen amrabat rotasyon oyuncusu olarak katkı verebilir. mevcut ekonomik durumda göz önüne alınırsa amrabatı yollamak olcana, aydına, henüz a takım görmemiş sinana bel bağlamak anlamına gelecektir.

    sonuç olarak kendisine 3-4 milyon bandında bir bonservis bedeli ödemeyi kabul eden bir kulüp bulamaz isek (ki çok sanmıyorum malaganın kendisi için bu ölçüde bir para ayırabileceğini) kadroda tutulması, ciddi bir rotasyon oyuncusu olması çok mantıksız değil. ama kendisi ilk 11 oyuncusu olarak kurgulanır ise bünyelerde umut bulut etkisi yaratır. kendisini itin götüne sokup carruscalarla falan kıyaslamaya gerek yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın