resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2867
    eleştiriyoruz eleştirmesine de, gerçekleri de görmemiz gereken oyuncudur. geçen sene tokat maçına kadar yabancı sınırına takılmadığı bütün maçlarda takır takır oynuyordu bu çocuk. rüzgar gibi rize ve antalya maçları var evimizde gelir gelmez tozunu attığı, mehmet sedef'in yerde sürüklendiğini dün gibi hatırlıyorum. aslında çocuk aynı çocuk ama bir şeyler eksik. güven kaybolmuş biraz yeteneklerine olan ki genç yaştaki bir oyuncu oynamadıkça çok doğaldır bu. ikincisi korku düşmüş üzerine ki bu bir futbolcu için en ağır iki sakatlıktan birini geçiren (bkz: ön çapraz bağ) 1994 doğumlu bir "yabancı" için daha da etkili olabilir. burak haftalarca belki de yıllarca ofsayttan çıkamamıştı hatırlarsınız, daha sonra hamza geldi ve ne oldu. sihirli değnek değmedi ya
    hem kendi bazı doğrularla yüzleşti hem de hocası ona bunu açıkca söyledi. burak artık topla yeteneğinin de olduğunu bildiğimiz, servis bile yapabilen bir golcü haline geldi. demem o dur ki evet görüntüsü ve futbol fundamentali doğru yere gitmiyor çocuğun ama bekleyelim, seneye de deneyelim.

    çünkü bu çocuk gerçekten u20 dünya kupası'nın en iyi 3 oyuncusundan biriydi gözlerimle gördüm. bu çocuğun sürat ve kıvraklığı çok başka gözümle gördüm. haklısınız oyun zekası ve kararlılığı düşük, umarım pozisyonlara gire gire, harcaya harcaya gelişecek.

    yeter ki çalışsın bu ufaklık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın