resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2863
    kendisini savunmak için sabri sarıoğluna saldırılması iyice kabak tadı verdi. sabri sarıoğlu kadir keitanın arkasında da oynadı rijkaard zamanında. keitanın en verimli sezonlarından birinde arkasında görev yapan adam sabriydi yani. o zaman keitayı boşuna o kadar övdük. sabri sayesinde iyi oynuyordu hep.

    bunun böyle olmadığını herkes biliyor. çaresiz savunmalar yaparak oyuncuların var olan değerlerini düşürmeyin. bruma henüz 20 yaşında ve ağır sakatlık yaşamış bir oyuncu. isteneni veremedi, doğru. terim, mancini, prandelli ve hamza hoca ile çalıştı. geldiği sene 2013, şu an 2015 yılının başındayız. 2 yılda 4 hoca, 4 farklı sistem görmüş ve 1 ağır sakatlık yaşamış, sürekli oynayamamış bir adamın arkasında dani alves oynasa o da kurtarmaz.

    brumanın tek ilacı var, o da güven temelli bir sabır. en son ihtiyacı olan şeyse o anlık yetersizliklerinin başka oyunculara yüklenmesi. bruma sabriden dolayı değil, şu an kendisi yetersiz olduğu için verimli olamıyor. boyu kısa, çelimsiz ve güçsüz. futbol da bir spor olduğuna göre, fiziği yetersiz oyuncu bu oyunda başarılı olamaz. fiziksel gelişim de her topçuda aynı sürede olmaz. sabır kelimesinin biraz içini doldursak, bir şeyi savunmak için böyle çaresizlik argümanlarına başvurmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın