resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2860
    ilk maçından beri bruma'yı izlemeye çalışıyorum; en başta topla hızlıydı ve kolay adam geçiyordu ama başka bir şey yapmıyordu. hamzaoğlu geldiğinden beri alan savunmasına katkı yapıyor, yerini kaybetmiyor ve fizikli olmasa bile ikili mücadelelerde yeri öpmüyor. artı alamayacağı hava topuna zıplamak yerine topun düşeceği yeri kestirerek rakibin topu almasını engelliyor.

    ikinci yarı selçuk'un indirip umutun gol yaptığı pozisyonda bruma'nın sonradan kadraja girdiğini görebilirsiniz. enerjisini akıllıca kullanıyor. etkili olabileceği pozisyonlarda topun olduğu yere gidiyor.

    ayrıca üç tane final pası attı bu maçta, ki biri gol oldu. eskiye göre karar verme yeteneği de gelişmiş diyebilirim. önceden dağlara taşlara şut atıyordu.

    bir de kanat oyuncusunu arkasındaki bek'in oynattığı söylenir. bruma ve sabri arasındaki bağ şu anda o kadar kuvvetli değil. bruma sabriye güvenip rahat rahat çıkmıyor(çıkamıyor) ileriye doğru. bu maçta sıfıra doğru önüne doğru atılan bir pas olmadı sanırım.

    10 milyon dolara satın alınan adamdan her maç en azından bir gole katkı yapmasını beklememiz çok mantıklı ama bu çocuk daha 20'li yaşlarında ve büyük potansiyeli var. ya pişmesini bekleyeceğiz ya da kısa vadede satacağız. ben ilkinden yanayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın