resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2843
    bu adamın en büyük şanssızlığı, forma giydiği maçlarda pas alışverişi yaptığı futbolculardaki yetersizlik. birlikte oynadığın futbolcular sana bir şey katar. futbolunu geliştirir.

    mesela yasin öztekin. en çok pas alışverişi yaptığı kişiler alex telles ve sneijder. alex telles, henüz caner'in gösterdiği kanat performansını gösteremese de tekniği gayet iyi, bileklerine hakim, tek pası iyi yapan, futbol aklı olan bir futbolcu. sneijder, desen zaten chessmaster. kasparov. amk mustafa sarp ile yan yana oynayasa onu bile adam eder.

    bruma'nın en çok pas alışverişinde bulunduğu futbolculara bakıyorsun; sabri, hamit ve bazen chedjou. hamit futbol aklı olarak bu takımda sneijder'la birlikte en önde gitse de yanındaki futbolcuya bir şeyler katacak, daha doğrusu onu maçın içinde sürekli tutacak, oynatacak bir futbolcu değil. chedjou zaten defans. sabri desen, kendine hayrı yok amk. takılıyor öyle ileri geri. yani bakıldığı zaman, bruma'yı oyun içide tutacak, onu oynatacak, 3-4 pas art arda yapacağı bir futbolcu topluluğu yok etrafında.

    mesela yasin'i koysan sağ kanada, sabri ve hamit ile oynamaya mecbur etsen, bu performansını devam ettirebilir mi? adam futbola küser amk.

    bruma'yı hunharca eleştirirken iki defa düşünmek lazım. bu adam kendisini oyunda tutabilmek, kanadında bir şeyler yapabilmek için 20 metre top sürüyor. topla esasen buluşması gereken noktadan 15 metre geriden top alıyor. henüz bekleneni verdi mi derseniz, hayır bence de vermedi. ama ben bu çocuktan umutluyum.

    sneijder'la 10 maç yan yana oynasın, şu oynadığının iki kat daha iyisini oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın