• 9
    --- alıntı ---

    amk spor'un haberine göre; mor menekşe şarkısının kayahan'ın hem kariyerinde hem kalbinde ayrı bir yeri bulunuyordu. kayahan bu şarkıyı herhangi bir kulüp ya da taraftar grubu için yazmamıştı ama fenerbahçeliler bu şarkıyı çok benimsemişti. bunun sebebi ise ezeli rakipleri galatasaray’ın bir dönem mor renkli forma giymesiydi.

    ancak kayahan, mor menekşe'nin sarı-lacivertli tribünler tarafından söylenmesine çok üzülmüştü. bu üzüntüsünü fenerbahçe’nin galatasaray’ı yendiği bir maçtan sonra şöyle dile getirmişti:
    galatasaray’la fenerbahçe arasında 5 puan fark oluştu. bu da pek hoş olmadı. ama esas beni üzen de benim, ‘mor menekşe’ adlı şarkımın fenerbahçe tribünleri tarafından kullanılmasıydı. o şarkıyı bestelediğim için pişmanım.

    pişman olduğu şarkiyi fenerbahçe’ye ücretsiz verdi

    kayahan, daha sonra mor menekşe şarkısını fenerbahçe’ye ücretsiz verdi. bunun sebebini ise şöyle açıklıyordu efsane müzisyen:
    bizi hakkıyla yendiler, rica ettiler ben de verdim. küfredeceklerine şarkı söylesinler. orada ince bir zeka vardı. ‘bir mahzun mor menekşe, ağlıyor mu ne’ meselesi naif bir yaklaşımdı. ücret alsam olmazdı, bir galatasaraylı olarak birine bir şey satmış olurdum.

    --- alıntı ---

    radikal gazetesinden aldım haberi, onlar pası amk'ye veriyor neyse kayahan önemli bir isimdir, ne amaçla böyle bir haber paylaşıyorlar yapıyor ayıptır.. günahtır.. neyin kafasındalar lan bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın