resim
Franck Henry Pierre Ribéry
Görev:Teknik Çalışma Antrenörü
Takım:Salernitana
Yaş:41
Uyruk:Fransa
  • 364
    iyi futbolcuyu kötü futbolcudan ayıran iki önemli etmen vardır. bunlardan biri yetenek diğeri ise çalışkanlıktır. yetenekli olan futbolcular kendilerini genç yaşta ve forma giymeye başladıkları ilk maçta belli ederler. doğuştan yeteneği olmayıp da çalışkan futbolcular ise zamanla çalışkanlıklarına tecrübe de katarak yıldız oyuncu olmayı başarabilirler. arda turan'ın erken yaşta kendini gösterip avrupa'ya kadar gitmesi onun doğuştan yetenekli olduğunu gösterir. burak yılmaz'ın ise o takım senin bu takım benim gezerken 25 yaşından sonra trabzonspor'da patlama yapıp galatasaray'a kadar gelmesi ise çalışkan olduğunu gösterir. zira bir çoğumuz burak yılmaz'ın yetenekli olmadığı konusunda hemfikiriz diye düşünüyorum.

    franck ribery de doğuştan yetenekli futbolculardan biri. türkiye'ye anelka'nın bonusu olarak gelmesine rağmen daha ilk maçlarında hızı başta olmak üzere bir çok yeteneğini bizlere gösterdi. sonrası ise malum.

    bruma ve telles ise bence aşırı yetenekli futbolcular değiller. biri* brezilya menşeili olmasından dolayı ortalama üstü tekniği, diğeri* ise ortalama üstü hız ve çevikliği sayesinde ilk başlarda dikkat çektiler. fakat hepsi bu. henüz başka icraatlerini göremedik. eğer yeterince çalışmazlarsa da pek görecek gibi değiliz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın