• 1067
    hiç böyle olaylarda aşırı sinir duymam yapım gereği çok soğukkanlı bi insanım, yani istesem de sinirlenemiyorum. o yüzden öyle orospu çocukları!!!!! falan demek yerine tek bir şey söyleyip gideceğim.

    hayatımda ben bu dhkpc kadar gerizekalı bir örgüt ne gördüm, ne duydum. güya muhalif herifler, yaptıkları her şey, buraya tekrar güya koyuyorum, sol-devrim-halkların mücadelesi vs. için. bir de yaptıkları eylemlerin sonuçlarına bakıyoruz, sağ sol ne kadar insan varsa küfürlerini alıp* iktidara mağduriyet yaratıyorlar. yemin ederim yaptıkları başka hiçbir şey yok.

    söylenenlere göre şimdiki savcı berkin elvan dosyasını çözmeye en çok çalışan savcıymış. hayır zaten bu adamdan önce bir sürü savcı geçmiş dosyadan bir adım ilerlenmemiş, bu adam gitmiş 30 küsür polisin kimliğini almış, işte mantıksızlık burada devreye giriyor. sen niye gidip en çok çalışan savcıyı rehin alır, daha sonra öldürürsün bu bir. ikincisi, al işte öldürdün adamı ve eline ne geçti? şimdi iktidar yanlıları ve kararsızların gözünde sen = berkin elvan. hadi bunu siktir et, bu ana konu, bunun yanında adamlar iki gündür önce her zamanki gibi chp'nin ağzına sıçtı, sonra iç güvenlik yasasını haklı gösterir konuşmalar yaptı, senden önce ne kadar olumlu gelişme varsa sikip attı adamlar.

    şimdi siz sözlük yazarlarına soruyorum, bu kadar gerizekalı bir örgüt olabilir mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın