• 1054
    ülke genelinde elektrik kesintisi yaşanıyor.
    berkin'in katillerini bulmaya çok yaklaşmış olan savcı, normal şartlar altında silah sokulması mümkün olmayan adliyede rehin alınıyor.
    teröristlerin isteği "berkin'in katilleri kendilerini açıklasın" oluyor.

    1.si, teröristler katili öğrenmek istiyorlarsa niye katili bulmaya gerçekten çalışan adamı rehin alıp öldürmekle tehdit ediyorlar?
    2.si, bu istek sadece 2-3 polisin kimliğinin açıklanması ise, bu polislerin isimleri neden açıklanmıyor? savcının hayatından daha mı önemli suçluların ortaya çıkmaması?
    3.sü zaten "terörist" diye yaftaladıkları 14 yaşındaki çocuğu "bak, teröristler de onun katillerini arıyor" diyerek iyice suçlamak, ne güzel di mi?

    operasyon sonrasında, 2 terörist ölü, biri ağır yaralı ele geçirildi haberleri gördüm. yaralı kurtarılan 3. teröriste ne oldu?
    doktor, savcı geldiğinde hayatını kaybetmişti diyor, savcıya isabet eden kurşunları söylüyor.
    rte, ülkede bile değilken savcının yararlı kurtarıldığından da, ona isabet eden kurşunlardan da pek emin ve söyledikleri doktorun söyledikleri ile oldukça farklı.
    üstüne bir de "operasyon başarılı" diyip, polis tebrik ediliyor.

    savcı öldü, teröristler öldü, berkin zaten teröristti, bu olayla ilgili konuşacak kimse kalmadı, berkin'in katilleirnin isimleri asla açıklanmayacak. seçim öncesinde "gezici"lerin hepsi bir kez daha terörist oldu. solcular, pis kaka. tarafımızı seçmemiz gerektiği bir kez daha hatırlatıldı. bu olayın iç güvenlik yasasına, adliyede avukatlara getirilecek kısıtlamalara ne gibi etkileri olack zamanla göreceğiz.

    elektrik kesintisi bir de nükleer'i haklı çıkarma çabasıydı muhtemelen; o da oldu.
    bu sabah 6.30 civarında meclisten geçti nükleer santral.

    on yıla kalmaz patlarız diye düşünüyorum ülke olarak ve böylece dünya daha güzel bir yer olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın