• 1052
    1-önce, tüm ülkede gündüz vakti elektrikler kesiliyor. bu yüzyılda, böyle bir şeyin kasıt olmaksızın gerçekleşemeyeceğini işin uzmanları söylüyor.
    2-sonra, bu güvenlik zaafının yaşandığı saatlerde cumhuriyetin adını taşıyan bir savcı, iki manyak tarafından rehin alınıyor. savcının o 15 yaşındaki çocuğun katiline bulmaya yakın olduğuna dair deliller de varken, savcı yok ediliyor. taşeron terör örgütü bir kez daha görevini yapıp derin devletin ekmeğine yağ sürüyor. artık berkin denilen çocuğun katillerinin bulunması için kimse çaba sarf etmeyecek.
    3-savcının öldürülmesi, barolar birliği ve istanbul barosu gibi hükümetin diş geçiremediği iki kurumun başkanının önünde gerçekleşiyor. kendileri de avukatların büyük çoğunluğu gibi, iç güvenlik paketine karşı, biliyorsunuz.
    4-cumhurbaşkanı, te slovenya'dan yine validen, emniyet müdüründen, içişleri bakanından, başbakandan önce olayı teferruatıyla anlatıp mesajlarını veriyor. iki şey dikkat çekici. birincisi, herkesin öldüğü bir operasyondan sonra polise tebrik. ikincisi avukatlara karşı önlemlerin artması gerektiğini söylemesi. adliyelerin üvey evlatları olan avukatların hakları, bir terör saldırısı sonrası daha da ellerinden alınmak isteniyor galiba. hukuk devletinde tek ayakta kalan kurum, yani barolar diz çöktürülmek isteniyor.
    5-başbakan bu olaydan sonra, "ya bizdensiniz ya onlardan" diyerek hodri meydan ilan ediyor. kısaca gezicilere, ılımlı solculara burada bir mesaj var. bitaraf olan bertaraf olur diyor. artık türkiye akpliler ve karanlık taraf olarak ikiye ayrılacak diye bizleri uyarıyor.

    terörün amacı insanları korkutarak, sinirlendirerek onları bir şeye ikna etmektir. bugün de bu yaşanacaktır. seçimler yaklaşıyor. herkes ince hesap yapıyor. türkiye'de tüm bu yazılanlardan, çizilenlerden bihaber bir kesim var. meselelere uyanamayan, zekası kısıtlı, sorgulamadan önüne konan tabağı yiyen insanlar var. bu terör eyleminin de amacı belli. ve daha siyasilerin ilk günkü söylemlerinden tüm bunları anlayacaksınız.

    savcımıza allah'tan rahmet diliyorum. mekanı cennet olsun, yakınlarına allah sabır versin. devlet kendi ismini taşıdığı bir cumhuriyet çocuğuna da sahip çıkamamıştır maalesef. katillerini ve azmettirenlerini allah iki dünya da süründürsün. amin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın