resim
Gökhan Gönül
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye U21
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1191
    (bkz: gökhan gönül/#1680678) hazir ofsaytlanmasi tazeyken sunu da koyup aciklayayim.

    milli olma sayisina gore kaptanlik verilmiyor arkadaslar. bunun aciklamasini yaparken daha 5 kez milli olmamis bilal kisa'nin kaptan yapilmasindan, tugay kerimoglu 80 kez kaptan oldugu halde ondan daha az milli sayisina sahip bir cok futbolcunun onun yerine kaptan yapilmasindan ornekler vererek daha once aciklamistim.

    hele ki fatih terim'den bahsediyoruz, kendisi takimin en eskisi oldugu halde takimin tasiyicilarina kaptanlik vermesiyle taninir. ancak terim'in bir ozelligi var ki kendisini 92'den beri takip edenler bilir, onun icin kaptanlik kendi otoritesini gosterme cabasidir. romanya milli takimi kaptani belki de 20 yasindan beri hagi'yken galatasaray'da asla kaptan onu sahaya surmemiz hatta turk oyuncular cikmissa kaptanligi popescu'ya vermistir. hagi'yi belki bir kez bile kaptan olarak sahada goremedik.

    gokhan gonul'un kaptan yapilmasi da sirf galatasaray inadindan. terim'in kariyerini bastan sona takip etmis kisiler ne dedigimi anliyordur. bunu ben dile getiriyorum diye ofsayt verilmesi de garip geliyor. kimse galatasaray uzerinden otorite gosterisine giremez, oyle kaptanlik falan kucuk oyunlar. degil terim, mezardan metin oktay gelse boyle islere girisse onu bile elestiririm. cunku kimse galatasaray'dan buyuk degil kardesim. sizin icin terim ve basari galatasaray'dan daha degerliyse de gidin ayarlarinizi kontrol edin.

    benim galatasaray'in degerlerini ve sayginligini kaybetmemek icin vazgecmeyecegim teknik direktor, futbolcu ve yonetici yok. bunun ustune vefa deniyor. ben de diyorum ki: once sen vefa goster, galatasaray her zaman vefa gosterir zaten. galatasaray sen, ben, o, bu, su olmasa da galatasaray olur da, galatasaray sayesinde kariyer yapanlarin cogu tarihin tozlu sayfalarinda unutulmustu.

    gokhan gonul ise hicbir agirligi olmayan, takimda soz gecirebilecek karizmaya ve guce sahip olmayan, sadece hizli oldugu icin is yapan vasat bir sag bek. gokhan gonul, burak yilmaz'a, selcuk inan'a, hakan balta'ya mi kaptanlik yapacak? hangi takim ici agirligiyla hakan balta'ya bir sey soyleyebilecek?

    kimse galatasaray'dan ustun degil, ne terim, ne aysal, ne derwall hatta ne de metin oktay. bu kadar isimlere takilip kalmayin. galatasaray uzerinden isguzarlik yapan hic kimseye lafimi esirgemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın