resim
Duygun Yarsuvat
Görev:-
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 505
    başkanlık dönemindeki tek derdi, galatasary ile fenerbahçe arasındaki düşmanlığı bitirmek imiş, bunun sebebi de galatasaray'ın gözü kapalı düşman aramaması gerekliliğinden imiş. ünal aysal'ı seviyorum fakat tek kızdığım nokta, bunun gibilere fırsat verdiği için.

    bre laftan anlamaz, galatasaray kimse ile durduk yere düşman olmaz, en başında ünal aysal, şike sürecinin başında fenerbahçe büyük bir kulüptür, şike yapmış veya yapmamış bunu bizim konuşmamız etik olmaz demiştir ancak ne zaman fenerbahçe şike sürecinde kendini aklamaya çalışmak yerine, mahkemede galatasaray maçları izletti, şikeyi ülkeye galatasaray getirdi dedi, büyük zorluklarla kazandığımız kupanın sevincini karanlıkta, ıslak zeminde kutlattı, ne zaman galatasaray'ın vergi borcu hakkında asılsız beyanlarda bulundu, doğrudan galatasaray zararlı çıksın diye, yabancı futbolcu sayısını daha da kısıtladı o zaman biz fenerbahçe'ye ve yanındakilere düşman olduk.

    fenerbahçe'nin, sizi değiştireceğiz başlıklı açıklamasından belli bir süre sonra kulübe başkan olmuş bu talihsiz büyüğümüz, sen kimin adına kimlerle masaya oturuyorsun, kimler arasındaki buzları eritiyorsun, biz neden fenerbahçe ile dost olalım, yukarıda saydığım onca anlaşmazlıklara rağmen fenerbahçe ile buzları eritmek isteyen neden biz oluyoruz, daha bir hafta önce, senin yönetimine bir maç hakkında şike yapılmıştır dendi. ayıp yahu ayıp.

    senin işin, onca sevimsiz hareketlere rağmen, hala çalışmayan metro istasyonunu çalıştırmak, onca sıkıntılara rağmen ayakta durmaya çalışan basket takımına destek çıkmak, onca sıkıntıya rağmen galatasaray futbol takımını şampiyon yapmak. senden borcu azaltmanı, galatasaray'ın lehine akıllı hamleler yapmanı beklemiyoruz, zaten yapamayacağını biliyoruz. hoş ne metro istasyonu hakkında olumlu bir gelişme olmayacak, basketbol takımının da geldiği yer ortada. olursa, bir tek galatasaray futbol takımı şampiyon olacak o da duygun yarsuvat'ın değil, ondan önceki dönemin kurduğu kadro ve ali dürüst, albayrak ikilisinin katkılarıyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın