resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 2121
    şartlar ne olursa olsun tek forvet oynamaması gereken oyuncumuz.

    karakterli adam, saha içinde çirkefliğini, çalışmadığını göremezsiniz.ancak top tutamıyor, top süremiyor, adam geçemiyor ve pas veremiyor. hatta dikkat ederseniz, kaleye sırtının dönük olduğu pozisyonlarda adamı sırtına alıp 180 derece arkasını dönerek yüzünü kaleye dahi dönemiyor. ceza sahası içerisinde etkili, ancak bizim oyun anlayışımız gereği, çift forvet oynamadığımız zaman ceza sahasına çok az orta yapıyoruz, onlar da efektif değiller, dolayısıyla kendisi tek forvet başlayacağına pando forvet başlasa ve hatta eray işcan (bence o çocuk kaleci değil bizi yiyorlar) pivot forvet oynasa kendisinden daha etkili olur.

    mevcut kadroda çift forvet oynarken -bir elmander olmasa da- defansif katkı ve defans hattının önde kurulmasını nispeten sağladığı için etkili olabiliyor, ayrıca etkili olduğu daha boş (bomboş) pozisyonları yakalayabiliyor.

    bence seneye kadroda tutulmaması gerekir. forvet özellikleri olan bir forvet ile altyapıdan sinan gümüş a takıma monte edilmeli. ha talibi olmazsa durmasında da bir sakınca yok, sonuçta bir kere de çıkıp "ben niye oynamıyorum ühü" diye ağlamamış iyi bir profesyonel kendisi. oyna diyorsun oynuyor, otur diyorsun oturuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın