• 346
    malesef iyi günde çok güzeller, kötü günde çekilmiyorlar.

    artık transfer süresi bitti kardeşim. artık eldeki oyuncularla bindiğimiz bu gemi 34. hafta bir limana yanaşacak. iyi ya da kötü, bu süreç geçecek. bu yolculuğa çıkan gemiler de, kaptanından kürekçisine kadar tek bir vücut olup, hep birlikte "kara göründü" haykırışını duyana kadar var gücüyle çalışıp, tek yumruk olabilmektir.

    evet, devre arası hamza hoca geldi. kimimizin içine sindi kimimizin sinmedi. peki siz böyle küfredince, hamza hocaya destek verenlerin entrylerinin altına ağzınızda salyalarla sallayınca birşey değişiyor mu? olsa olsa kötüye gitme oluyor. destek olmayıp köstek olanlar, galatasarayın her başarısızlığında haklı çıktığını yazmak için fırsat kolluyorlar. kasımpaşa maçının devre arasında hamza hocanın başlığındaki 35 nefret dolu entryden sonra atılan 3 gol ile sesler kesildi. keşke o arkadaşlar da gelip dese ki, madem hamza hoca var başta, madem şampiyonluk istiyoruz, herkes destek olacak. sene sonu gelir, yeni yönetim gelir, yeni yönetim kurulu ve teknik ekip ile anlaşır, o zaman tüm nefretinizi kusarsınız, ancak şimdi zamanı gelir.

    peki bu hamza hocaya gareziniz nedendir?
    yarım dönemlik hocalığa gelip, devre arası abuk sabuk transfer yaptırıp, kulübü borca mı soktu?
    yıldız oyuncuları takımdan küstürüp kendi bildiğini mi okudu?

    evet hataları var. mesela çok kötü oyuncu değiştiriyor, taktik değişimini maç içinde yapamıyor ve takımda hala herkes tam mevkisi neresi bilemiyor. peki bu hocanın suçu mu? çıkıp bu takımı ben kurmadım mı dedi? çıkıp hakemlere mi sallandı? efendi efendi hatalarımdan dersler çıkarıyorum dedi, kabul etti. erdemini gösterdi. şino kendisini uyarınca, uyarıyı dikkate aldı, bu takımın hocası benim sana ne lan godoş demedi.

    hamza hoca bu taraftarın ve yazarların sınavıdır. kendi fikrinde olmayanları aşağılamanın normal olduğunu düşünenlerin, demek takım kötü gitse sallayıp kaosa sürükleyeceklerin turnosol kağıdıdır.

    unutmayın ki,
    eğer bu takım şampiyon olursa,
    şampiyonluğun nimetini yiyenler, şampiyonluk yolunda göğüs görenlerin kıymetini iyi bilmeliler.

    mayısa kadar hocamsın, takımın abisisin hamza hocam.
    mayıstan sonra mı? ya sana bi veda şarkısı söyleriz ya da istediğin transferleri yapıp, sana da 1 sene şans veririz.
    tıpkı gülben ergenin söylediği gibi,
    ne aşklar gördü bu sahil, ne fırtınılara şahit.

    ne hocalar gördü bu taraftar, ne kaoslara şahit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın