resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 4146
    kanatta oynatıldığı dönemlerde başta kendisini kanatta oynatanlar olmak üzere kendisine de çok laf söylemişliğim vardır. kanatta bir türlü verim veremiyor çünkü sürati buna müsait değil. kanatta verimli olabilmesi için yakınlarında muhakkak bir iki adam olması gerekiyor ki tek pas yapıp kaçsın veya kaçırsın. bizde de bu tarz oyuncular olmadığı için kendisi kanatta hep top saklamak zorunda kalmış ve verimli olamamıştır.

    geldiği ilk zamanlardan beri hep orta alanda melo ile birlikte iki üç maç üst üste oynama şansı bulmuş olsaydı şimdi galatasaray orta sahası bırakın türkiye ligini avrupa da sayılı orta sahalardan biri olabilirdi. oyunu çok iyi okuyor ve çevresini çok net görebiliyor, dikine gitmesi geri pas yapmayı en son tercih olarak görmesi ve dikine isabetli pasları en belirgin özellikleri.

    eğer rakibe bir üstünlük kurmak istiyorsanız bu orta sahadan başlıyor, ne zaman topla birlikte çıkarak bir iki kişiyi devre dışı bırakırsınız o zaman ileri uçta fazlasıyla etkili olabilirsiniz.

    21 mart 2015 kasımpaşa galatasaray maçı öncesi sabri yerine sağ kanatta başlamalı diye düşünmüştüm ama bugün ki efsanevi performansından sonra sağ bekte sabri' ye bile katlanabilirim. yeter ki sen böyle devam et.

    allah nazarlardan saklasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın