resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2244
    özellikle gittiği fransız takımının ve fransız futbolunun en sevilen oyuncularından, geçtiğimiz ayın en sağlam defans oyuncu seçilmiş ve "the wall" lakabını kazanmıştır. benim bildiğim gaziantepspor'da güzel oynamış ve görevini iyi bir şekilde yerine getirmiştir, galatasaray'daki kariyerinde ise çeyrek final görmüştür, gerek galatasaray sınıfında bir oyuncu olmaması gerekse yaptığı saçma hareketler ile takımda istenmemektedir, bana göre galatasaray'da da belirli yetenekleri ile iyi bir iş çıkarmıi hatta ihtiyaç duyulduğunda üst düzey maçlarda da görevini yapmayı bilmiştir, gelelim son takımına evian'a yukarıda da belirttiğim gibi takımının ve ligin göze çarpan oyuncularından biri olmuştur. bu da demek oluyor ki, gittiği her takıma zarar vermemiştir.

    sen sevmiyorsun diye o kötü bir futbolcu olmuyor. bir futbolcuyu karalayacaksan, ilk önce detaylı olmasa da bir araştırma yapman gerekir. dany kötü futbolcu değildir, seviyesi bellidir, bu formaya da asla ihanet etmemiştir, verildiği anda görevini en iyi şekilde yapmaya çalışmıştır, ne kadar yaptığı tartışılır.

    geri geleceğini de sanmıyorum, evian'da çok mutlu ve takımı da ondan memnun, iki tarafında çıkarına olacağı bir anlaşma ile transfer edilebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın