resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 4113
    melo'nun sakatlığı sonrası şampiyonluk yarışından kopmamamızı sağlayan en büyük etmen kendisidir. çok büyük soru işaretleri vardı kendisi hakkında acaba melo'nun yerini doldurabilecek mi diye. hatta onun öncesinde de aldığı ücret ve takıma verdiği katkı nedeniyle çok ağır bir şekilde eleştirilmeye başlanmıştı. keşke zamanında fenere kaptırsaydık diyen de az değildi.

    melo'nun yerine oynadığı ilk maçta, yani sivas deplasmanında çok iyi performans sergilemişti. çoğumuz bu sayede yeniden umutlandık şampiyonluk için. ben hala temkinli yaklaşıyordum zira maç başlığına yazdığım yazıda da belirttiğim gibi, yumuşak bir orta sahası vardı sivas'ın. aldatıcı olabilirdi bu performans. lakin hamit oynadığı diğer maçlarda da çok iyi performans göstermeye devam etti. belki melo kadar agresif oynamadı ama zekasıyla neredeyse onun yokluğunu aratmayacak kadar iyi oynadı. hatta kayarak müdahale konusunda resmen destan yazıyor her maç. ben kayarak bu kadar temiz bir şekilde top çalan başka bir futbolcu izlemedim. maç başına yaptığı pas aralarının sayısı da bir hayli fazla.

    kısacası, yıllarca bayer münih'te oynadığını, real madrid'e transfer olduğunu tekrardan hatırlattı bize hamit. umarım bu performansı sezon sonuna kadar devam eder ve bize şampiyonluğu getirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın